Şanlıurfa'da intihar etmek isteyen genci itfaiye ekipleri ikna etti

Şanlıurfa'nın Eyyubiye ilçesi Eyüpkent Mahallesi'nde ailevi nedenlerden dolayı intihara teşebbüs eden bir şahıs, itfaiye personelinin müdahalesiyle aşağı indirildi. Olay, mahalle sakinlerini büyük bir endişe ve tedirginliğe neden oldu.

277 kez okundu.
Şanlıurfa'da intihar etmek isteyen genci itfaiye ekipleri ikna etti Advert

Edinilen bilgiye göre ,saat 14:00 sularında yaşanan olayda, henüz ismi açıklanmayan şahsın, bir apartmanın en üst katına çıkarak intihar girişiminde bulunduğu fark edildi. Panik içerisinde olan komşular, hemen durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Haberin ardından olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye aracı hızla sevk edildi.  
İtfaiye personeli, özverili bir şekilde hızla çatının yanına geldi. Uzun süren bir ikna sürecinin ardından, deneyimli itfaiyeci şahsa güven vererek indirmek için çeşitli iletişim yöntemleri kullanmaya başladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de hazır bir şekilde bekliyorlardı.

Nihayet, saatler süren uğraşların ardından itfaiye personeli, şahsı ikna etmeyi başardı ve polislerin yardımıyla güvenli bir şekilde aşağı indirildi. Sağlık ekipleri hemen müdahalede bulunarak şahsı kontrol altına aldı ve gerekli tedbirleri aldı.

Olayın ardından polis ekipleri soruşturma başlattı ve ailevi nedenlerin intihar girişimine yol açtığını belirledi. Şahıs, tedavi için hastaneye sevk edildi.

# SON DAKİKA | DAKİKA | Türkiye Milletvekili Şanlıurfa HDP Şanlıurfa'da Urfa selbaskını deprem fayhattı gündem sondakika haberler urfahaberleri sondakikahaberler 14mayıs oy rhajans zamazam yaralı asayiş i
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı