Tepe Servis Kart dört önemli yönetim sistemleri belgesini almaya hak kazandı

Yüzde 100 yerli sermayeli Bilkent Holding’in kurumsal hizmet şirketlerinden Tepe Servis Kart Hizmetleri A.Ş, her biri çok önemli olan dört yönetim sistemleri belgesini almaya hak kazandı.

143 kez okundu.
Tepe Servis Kart dört önemli yönetim sistemleri belgesini almaya hak kazandı Advert

Bilkent Holding kurumsal hizmet şirketlerinden biri olarak faaliyetlerine devam eden ve yüzde 100 yerli sermayeyle kurulmuş olan Tepe Servis Kart Hizmetleri A.Ş., Bilkent Holding değerlerine verdiği önemi, yönetim sistemleri ve müşteri memnuniyeti konusundaki kararlılığını bir adım öteye taşıyarak her biri çok önemli olan dört yönetim sistemleri belgesini almaya hak kazanarak yeni bir başarıya imza attı.

“TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi”, “TS ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi”, “TS EN ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi” ve “TS ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi” belgeleri alan Tepe Servis Kart Hizmetleri, sunduğu ürün ve hizmetlerin kalitesini belgelerle de ortaya koydu. Şirketlerin bu belgeleri alabilmeleri için uluslararası yönetim sistemleri standartlarını uygulamaları gerekiyor. Bu çalışmalar, şirketin aynı sektördeki rakip firmalardan bir adım önde olmasını sağlıyor. Müşteri ve firma arasındaki ilişkileri sağlamlaştırıyor, müşteri memnuniyetini ve marka imajını arttırıyor. Ayrıca iş süreçleri üzerindeki kontrolü sağlıyor ve çalışanların performansını iyileştiriyor. Tepe Servis Kart, bu standartları eksiksiz bir şekilde yerine getirerek ve müşterilere en üst düzeyde kalite ve güven sunma taahhüdünü bir kez daha ortaya koyarak dört önemli yönetim sistemleri belgesini almaya hak kazandı.

“Sunduğumuz ürün ve hizmetlerin kalitesini bir kez daha kanıtladık”

Tepe Servis Kart Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Recep Güray Kutlu konuyla ilgili “Tepe Servis Kart; Bilkent Holding değerlerine verdiği önemi, yönetim sistemleri ve müşteri memnuniyeti konusundaki kararlılığını bir adım öteye taşıyarak her biri çok önemli olan dört adet yönetim sistemleri belgesini almaya hak kazanarak bir başarıya imza attık. Bu başarılı adım, şirketimizin müşterilerimize sunduğu ürün ve hizmetlerin kalitesini bir kez daha kanıtladığını ve güven tazelediğini düşünüyorum. Dört belgenin de alınması, şirketimizin ürün ve hizmetlerinin tüm aşamalarda titizlikle denetlendiğini ve sürekli olarak iyileştirildiğini gösteriyor. Bu, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun, güvenilir ve kaliteli çözümler sunarak onların memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflerken diğer yandan çalışanlarımızın iş güvenliğine ve çevreye duyduğumuz hassasiyetimizin bir göstergesidir.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Hibya Haber Ajansı

Tepe Servis Kart dört önemli yönetim sistemleri belgesini almaya hak kazandı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum