Şanlıurfa -Akçakaleli yetkililer, İstanbul boğaz köprüsünde canlarını hiçe sayarak tanklara ve silahlara karşı mücadele veren, kahraman gazileri ziyaret etti.

 15 temmuz darbe girişim gecesi İstanbul boğaz köprüsünde canlarını hiçe sayarak tanklara ve silahlara karşı mücadele veren, Şanlıurfa’nın akçakale ilçesi aşağı beydaş mahallesinde ikamet eden demokrasi gazileri Mehmet zeki ve nedim yalçınka evlerinde ziyaret edildi

 

Akçakale kaymakamı eyüp fırat, belediye başkanı abdulhakim ayhan, ilçe emniyet müdürü mahmut çetin, cumhuriyet savcısı samet can acar, garnizon komutanı ve jandarma komutanı, darbeye karşı onurlu ve dik duruş sergileyen demokrasi gazilerine teşekkür ettiler.

 

Kendilerini ziyaret eden yetklilere orada yaşanan olayları anlatan demokrasi gazileri mehmet zeki ve nedim yalçınkaya her zaman vatan için ölmeye hazır olduklarını belirterek, zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

 

Bir süre demokrasi gazileriyle sohbet eden yetkililer, anlatılanlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

 

Akçakale kaymakamı eyüp fırat,fetullahçı terör örgütü tarafından 15 temmuz gecesi yapılan darbe girişimi alçakça ve haince bir saldırıdır. Elhamdullillah milletimiz bu darbe girişimini kendi gögsünü süper etmiştir. Akçakaleli bu kardeşlerimizde bogaz köprüsünde, istanbul da bu duruşa katıldı. Biz kendileriyle gurur duyuyoruz. İstabulda ki tedavileri bitikten sonra ziyaretlerine geldik. Allaha şükür bizim milletimiz sadece akçakale’ye urfaya türkiye’ye değil dünya’ya şu mesajı verdi. Biz millet olarak asla esaret altında kalamayız dedi

 

Haber-kamera: kadir can