Yeni Megane E-Tech yüzde 100 elektrikli ön siparişte ilgi gördü

Renault'nun yeni Megane E-Tech yüzde 100 elektrikli otomobili Türkiye pazarında ilgiyle karşılandı. 1 Ağustos'ta başlayan ön sipariş döneminde sunulan ilk 250 adet araç kısa süre içerisinde tükendi.

116 kez okundu.
Yeni Megane E-Tech yüzde 100 elektrikli ön siparişte ilgi gördü Advert

Talep üzerine 250 adet daha Iconic versiyona sahip yeni Megane E-Tech yüzde 100 elektrikli, 8 Ağustos'ta tekrar ön siparişe açılacak.

Renault'nun elektrikli devriminde önemli bir adım olan yeni modelin Techno versiyonunun lansmana özel opsiyon hariç fiyatı 1 milyon 499 bin TL olarak belirlendi. Iconic versiyonunun opsiyon hariç fiyatı ise 1 milyon 599 bin TL olarak belirlendi.

Elektrikli DNA'sını sürüş ve tasarım öğeleriyle birleştiren yeni Megane E-Tech yüzde100 elektrikli, Türkiye'de büyük ilgi gördü.Ön siparişe sunulan 250 adet yeni Megane E-Tech yüzde 100 elektrikli büyük bir hızla tükendi.

250 adedi daha ön siparişe açılan Iconic versiyona sahip yeni Megane E-Tech yüzde100 elektriklinin ilk kullanıcılarından biri olma fırsatı devam ediyor. Ön sipariş kaydını oluşturmak isteyen kullanıcılar, MAİS Yetkili Satıcıları ve Şubeleri ile iletişime geçerek, 250 bin TL ön ödeme karşılığında siparişlerini tamamlayabilecek.

60 KWh'lik ince tasarımlı bataryası ile 450 km menzile sahip yeni Megane E-Tech yüzde100 elektrikli, 160 kW/220 bg elektrikli motor performansıyla elektrikli otomobil sürüşünün tüm zevklerini sunuyor ve 0'dan 100 km/s hıza sadece 7,4 saniyede ulaşıyor. Elektrikli otomobiller için özel üretilmiş CMF-EV platformuna sahip olan bu model, 42 dakikada yüzde 80 şarj kapasitesine ulaşabilirken, 21 gelişmiş sürüş destek sistemi, 564 cm2 OpenR Link bilgi-eğlence sistemi gibi birçok yüksek teknoloji özelliklerini barındırarak ağustos ayında Türkiye yollarında olacak.

Hibya Haber Ajansı

Yeni Megane E-Tech yüzde 100 elektrikli ön siparişte ilgi gördü
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum