Apex Legends: Resurrection, Battle Pass aşamalarıyla birlikte yayında

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends’ın son güncellemesi yayınlandı.

228 kez okundu.
Apex Legends: Resurrection, Battle Pass aşamalarıyla birlikte yayında Advert

Revenant’ın oyuncuların elinde ölümcül bir silaha dönüşeceği yeni sezon, aksiyonu sonuna kadar hissetmeye olanak tanıyor. Apex Legends: Resurrection’da yeniden doğarak aksiyon dolu FPS’nin yeni sezonunu başlatıldı.   Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts (EA) tarafından yayınlanan Apex Legends’ın son güncellemesi  yayınlandı ve yeni güncellemenin yıldızı Revenant, yepyeni yetenekleri ile sahnedeki yerini aldı. Tüm sezon boyunca, bütün oyuncuların kullanımına açık olacak olan Revenant, sunulan mücadeleleri tamamlayan oyuncuların karakter kataloğuna da temelli katılım sağlayabilecek.

Yeni Battle Pass aşamalarıyla birlikte birçok yeni Legendary kıyafetine ve silahına ulaşılabilecek.  24. seviyede Mad Maggie’nin Outlawed Tech kostümüne, 25. seviyede ise Reactive EVA-8 silahının Heart of the Divine desenine kavuşulabilecek. 50. seviyede ise oyuncular, Pathfinder’ın Pathogen kostümüyle gerçek korkuyu keşfedecek.

Apex Legends: Resurrection şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, ve Nintendo Switch konsolları ile birlikte PC’de EA uygulaması ve Steam aracılığıyla yayında.

Hibya Haber Ajansı

Apex Legends: Resurrection Battle Pass aşamalarıyla birlikte yayında
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum