GAZETECİLER ANTALYA’YA GİDİYOR

Haber Merkezi www.gaphaberleri.com Şanlıurfa (Rıha) Editör:Süleyman Turan

1104 kez okundu.
GAZETECİLER ANTALYA’YA GİDİYOR Advert

Gecesini gündüzüne katarak zor şartlar altında mesleklerini icra eden gazeteciler. Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği tarafından unutulmadı.

15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde büyük görev üstlenen gazetecilerin zorlu bir süreçten geçtiklerini vurgulayan ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, gazetecilerin yorgunluklarını atmaları için tatil organizasyonu yaptıklarını söyledi.

Gazetecileri iyi gününde, kötü gününde unutmayan ŞUÇGAD derneği gerçekleştirdiği proje ve etkinliklerle konuşulmaya devam ediyor.

ÖNCELİK ÜYELER

Gerçekleştirilecek tatil programından söz eden ŞUÇGAD Başkanı Gülebak, önceliği üyelerine vereceklerini daha sonra sarı basın kartı olan muhabirleri baz alarak 30 kişilik liste oluşturacaklarını söyledi.

TATİLİN ADRESİ ANTALYA

15 Temmuz darbe girişimi gecesinden bu yana muhabirlerin yoğun bir tempo ile çalıştığını vurgulayan Gülebak, “Gazeteciler 15 Temmuz darbe gecesi nedeniyle yoğun bir süreç geçirdi bu süreçte çok yoruldular. Bizimde tatil projemiz vardı. Dedik onlar yorgunluklarını atsınlar bir değişiklik olsun dedik. Bu ayın 24’ünde Antalya’ya gideceğiz 4 gün 3 gece tatil yapacağız. Arkadaşlarımız bu etkinlikten memnun ayrıca orada geçirdiğimiz bir yılımızı değerlendireceğiz neler yaptık ileri süreçte neler yapmalıyız bunları konuşacağız” dedi.

ANTALYA HEDEF RESORT HOTEL

Gidilecek oteli belirlediklerini sözlerine ekleyen Gülebak, Ağustos ayının 24’ünde tatile çıkacaklarını belirtti.

Başkan Gülebak otelde her şeyin mevcut olduğunu aktararak şunları söyledi;

 “Gideceğimiz otel 5 yıldızlı bir otel, 5 Adet Restaurantı mevcut, 9 adet barı var. Sahil, Havuz, barbque, pastane, pup bar, spa, hamam, vitamin bar gibi birçok şey otelde yer alıyor.”

 

 

 

 

 

GAZETECİLER ANTALYA’YA GİDİYOR
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü