Aydın:” Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz”

Batı Innovative Logistics, 30 yılı aşkın deneyimi ve lider lojistik çözümleri vizyonuyla uluslararası alanda öne çıkan bir kuruluş olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, "Batı Innovative Logistics olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı ve küresel tedarik zincirlerini yönetmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz." dedi.

153 kez okundu.
Aydın:” Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz” Advert

Batı Innovative Logistics, uluslararası lojistik sektöründe lider bir firma olarak, küresel tedarik zinciri yönetimi konusundaki başarılı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın liderliğinde, yenilikçi lojistik çözümleriyle küresel tedarik zinciri yönetiminde önemli adımlar atmaya devam eden Batı Innovative Logistics, sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirmek için kararlılıkla ilerliyor. Küresel başarılarını New York ofisi ile taçlandıran Batı Innovative Logistics, sektördeki liderliğini daha da pekiştiriyor.


Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, "Batı Innovative Logistics olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı ve küresel tedarik zincirlerini yönetmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Müşteri memnuniyetini odak noktamız yaparak, yenilikçi çözümler geliştiriyor ve lojistik sektöründeki en son trendleri takip ediyoruz." dedi.

Aydın ayrıca, "Uzman mühendis ekibimiz ve deneyimli kadromuzla, müşterilerimizin ihtiyaçlarına özelleştirilmiş çözümler sunarak küresel pazarda rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı oluyoruz. Avrupa, Almanya ve İtalya'daki ofislerimizle birlikte New York'taki yeni ofisimiz de global arenada müşterilere büyük avantajlar sunacak" açıklamasında bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Aydın:” Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz”
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi