Aksa Şanlıurfa Doğalgaz Haliliye'de ikinci şubesini hizmete açtı

Türkiye’nin en geniş coğrafi dağıtım alanına hizmet veren Aksa Doğalgaz, dağıtım bölgeleri arasında yer alan Şanlıurfa’nın merkez ilçeleri arasındaki Haliliye’de ikinci şubesini hizmete açtı.

331 kez okundu.
Aksa Şanlıurfa Doğalgaz Haliliye'de ikinci şubesini hizmete açtı Advert

Türkiye’nin en geniş coğrafi dağıtım alanına hizmet veren Aksa Doğalgaz, dağıtım bölgeleri arasında yer alan Şanlıurfa’nın merkez ilçeleri arasındaki Haliliye’de ikinci şubesini hizmete açtı. 1487 kilometreyi bulan şebekesi ile 184 bin aboneye konforlu, ekonomik ve çevreci doğal gazı güvenle ulaştıran Aksa Şanlıurfa Doğalgaz, tüm abonelik ve sözleşme işlemlerinin yapılabildiği Haliliye Bamyasuyu şubesinde hafta içi her gün 08.00-17:45 saatlerinde hizmet veriyor.

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ve hizmet kalitesinde sürekli gelişim sağlamayı temel önceliği olarak gören Aksa Şanlıurfa Doğalgaz, Haliliye’de açtığı ikinci şubesi ile kent genelinde şube sayısını dokuza ulaştırarak vatandaşlara hızlı ve eksiksiz çözümler sunmaya devam ediyor. Temmuz ayı itibarıyla Bamyasuyu Mahallesi, Çanakkale 18 Mart Caddesi, No: 4/2 adresinde hizmet vermeye başlayan Haliliye Bamyasuyu şubesinde sıra beklemeden işlem yapmak isteyen vatandaşlar aksadogalgaz.com. tr adresinde yer alan online randevu sistemini kullanarak randevu alabiliyor. 


Hafta içi 08.00-17:45 saatlerinde hizmet veriyor

Aksa Doğalgaz Şanlıurfa Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural, yaptıkları yeni yatırımlar ve genişleme faaliyetleri sonucunda doğal gazın şehir genelinde yaygınlaşmasından ve her geçen gün daha fazla aileyi doğal gaz konforu ile buluşturuyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Ural, “Yüksek kalite anlayışımızdan ödün vermeden müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak tüm faaliyetlerimizde temel önceliğimizi oluşturuyor. Bu bakış açısıyla sahada var gücümüzle çalışıyor, şubelerimizde ise vatandaşlarımıza hızlı ve konforlu hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugün Şanlıurfa’da vatandaşlarımıza hizmet veren toplamda dokuz şubemiz bulunuyor, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda açtığımız yeni şubelerimizle bu sayı her geçen yıl artıyor. Bamyasuyu Mahallesi, Çanakkale 18 Mart Caddesi, No: 4/2 adresinde bulunan şubemiz, hafta içi her gün 08.00-17:45 saatlerinde hizmet veriyor” dedi.

 

Aksa Doğalgaz Hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 260 ilçe ve beldede yaklaşık 16,6 milyon nüfusa, 6,2 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi konumunda bulunmaktadır. Yatırımlarını “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgelerine yönelik yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.

Aksa Şanlıurfa Doğalgaz hizmete açtı ikinci şubesini Şanlıurfa Haliliye'de ile DAKİKA | # SON DAKİKA | Daha en büyük devam ediyor hizmet vermeye Türkiye
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum