URSIAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Şanlıurfalı İş İnsanları Derneği (URSIAD)olarak çok değerli üyelerimize istişare ziyaretlerimize devam ediyoruz.  URSIAD’ın ilk üyelerinden Ece Fermuar Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sait Günteki Bey ve Astor Turizm firması sahibi İbrahim Asoğlu Bey'i ziyaret ettik. URSIAD'ın geleceğini şekillendirmek, belirlediğimiz vizyon doğrultusunda yapılması gereken faaliyetler, atılması gereken adımlar ve uygulanacak stratejiler üzerine istişarelerde bulunduk. Görevimiz süresince değerli üyelerimizle istişarelerimiz devam edecek.” açıklamasında bulundu.

URSIAD Başkanı Mehmet Yaşar Bahçivan daha önce URSIAD Onursal Başkanı Ömer Faruk Bahçivan, URSIAD 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nabi Kırmızı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Salih Güloğlu Bey’i ziyaret ederek istişarelerde bulunmuştu.

URSIAD Başkanı Bahçivan ziyaretlerde Ece Fermuar Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sait Günteki ve Astor Turizm Firması Sahibi Sayın İbrahim Asoğlu ile iş dünyasının dinamikleri, Urfa Ekonomisi, İş dünyasındaki sıkıntılar odağında URSIAD çatısı altında yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunarak, kendilerinin değerli fikirlerini dinleme fırsatı bulduklarını söyledi.  Bahçivan açıklamasının devamında, “Gerek ülkemiz gerekse Urfa’mız için çok önemli görevler üstlenen değerli isimlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. URSIAD’ın geleceğine yönelik projelerimiz için iş dünyamızın değerli isimleri ile buluşmaların önemine inanıyoruz.  Çünkü biz birlikte çok daha güçlüyüz!” dedi.