İstanbul Gaziantepliler Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan  Ali Uçar Yaptığı Basın Açıklamasında Şunları söyledi : Terörü Lanetliyoruz
İstanbul Gaziantepliler Derneği  olarak 20.08.2016 tarihinde saat 22.50 sıralarında  Şahinbey ilçemize bağlı Beybahçe mahallesinde bir düğünde masum sivil insanlarımıza yönelik gerçekleştirilen acımasız terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın şehit olduğunu ve yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Gazi şehrimizde meydana gelen ve ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu hedef alan masum vatandaşlarımıza, hemşerilerimize yönelik yapılan  ve her türlü insani, ahlaki ile  vicdani  değerlerden yoksun bu kalleş terör saldırısını tüm insanlık adına şiddet ve nefretle lanetliyoruz.
Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken bölücü mihraklar ve destekçileri şunu iyi bilsin ki, şanlı al bayrağımız altında birleşip, yüreği vatan aşkı ile çarpan aziz milletimiz milli birlik beraberliğini ülke genelinde her zaman muhafaza ederek ve provokasyonlara gelmeyerek hainlere en güzel cevabı verecektir.
Bu menfur hadisede hayatlarını kaybeden hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.