Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu sürüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde birbirinden renkli konserlere ev sahipliği yapıyor. Zafer Haftası kutlamaları kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda Ankaralılarla buluşmaya devam ediyor.

285 kez okundu.
Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu sürüyor Advert

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Alternatif müzik grubu ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda Başkentlilerle buluştu. Bugün Lvbel C5 ve Cakal’ın hayvanlarıyla buluşacağı etkinlikler kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise ünlü sanatçı Yalın en sevilen şarkılarını söyleyecek. Konser öncesi Türkiye A Milli Voleybol Takımı’nın Polonya ile yapacağı maç dev ekrandan yayınlanacak.

Park resmi açılış için hazır

Ata mirasına sahip çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın olduğu güne özel bir açılış ve konser planladı. Atatürk Orman Çiftliği arazine kurulan Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nın birinci etabı büyük zaferin 101. yıl kutlamaları kapsamında sevilen pop müzik sanatçısı Yalın’ın konseri ile açılacak.

Saat 20.30’da başlayacak Yalın konseri öncesinde ise, Türkiye A Milli Voleybol Takımı’nın CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası kapsamında karşılaşacağı Polonya maçı kurulan dev ekrandan yayınlanacak.

 

Hibya Haber Ajansı

Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu sürüyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum