BingX, TOKEN2049 Singapur'un platin sponsoru

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, yaklaşan TOKEN2049 Singapur etkinliğinin platin sponsorluğunu duyurdu. Geçen yıl Londra'daki etkinliğin başarılı sponsorluğunun ardından BingX, TOKEN2049 ile bir kez daha el ele vererek blokzincir endüstrisini ilerletme taahhüdünü sürdürüyor.

155 kez okundu.
BingX, TOKEN2049 Singapur'un platin sponsoru Advert

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, yaklaşan TOKEN2049 Singapur etkinliğinin platin sponsorluğunu duyurdu. Geçen yıl Londra'daki etkinliğin başarılı sponsorluğunun ardından BingX, TOKEN2049 ile bir kez daha el ele veren blokzincir endüstrisini ilerletme taahhüdünü sürdürüyor.

TOKEN2049, dünya çapında en etkili ve seçkin blokzincir ve kripto para etkinliklerinden biri olarak ün kazanmıştır. Sektör liderlerini, gelişmişlerini, yatırımcılarını, geliştiricilerini, sektör meraklılarını ve küresel medyayı bir araya getirme becerisiyle tanımlanmış eşitlik, anlayışlı tartışmalar, ağ oluşturma ve blokzincir teknolojisinin şekillendiren en son trendlerin keşfedilmesi için bir platform görevi görmektedir.

TOKEN2049'un platin sponsoru olarak BingX, etkinliğin atmosferini zenginleştirmede önemli bir rol oynamaya hazırlanıyor. Bu ortaklık, BingX'in kripto alanında gelişmişliği, iş birliğini ve geliştirmeyi destekleme temel değerleriyle örtüşmektedir.

BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, şunları söyledi:

"TOKEN2049 platin sponsorluğumuz, BingX'in blokzincir işbirliği içinde kalıcı etkileşimleri ve tartışmaları kolaylaştırmaya olan bağlılığını göstermek ve ayrıca BingX'in blokzincirin rollerinin dağılımını çiziyor. ve blokzincir teknolojisinin birlikte şekillendirilmesini dört gözle bekliyoruz."

BingX, blokzincir ve kripto para analizinin kapsamlı uzmanlığı ve deneyimiyle, gelişmeyi teşvik eden içgörülere ve tarayıcılara diyaloglara katkı bulunmayı sağlıyor. BingX, TOKEN2049'da ortaya çıkan, düşünce çözümleri ve meraklılarla bir araya gelerek blok zincirinin gelişmesi ve gelişmeler için daha güçlü bir temel oluşturmayı hedeflemektedir.

BingX Hakkında

2018 yılında kurulan BingX, 5 milyondan fazla kullanıcı ile dünya genelinde 100'den fazla ülke ve bölgede Spot, Türev, Copy Trade ve Grid işlem hizmetleri sunan lider bir kripto borsasıdır.

Hibya Haber Ajansı

BingX TOKEN2049 Singapur'un platin sponsoru
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi