HDP ve DBP, Bozova'da husumetli iki aileyi barıştırdı

HDP ve DBP il örgütleri, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde uzun süredir arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı kavgalar yaşayan iki aileyi barış yemeğinde biraraya getirerek barıştırdı.

2724 kez okundu.
HDP ve DBP, Bozova'da husumetli iki aileyi barıştırdı Advert

Bozova ilçesinde iki akraba aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle başlayan husumet, Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi'nin (DBP) devreye girmesi sayesinde barışla sonuçlandı. HDP İl Eş Başkanı Av. Ahmet Atış, "Barışta hayır vardır" dedi.

Bozova'nın kırsal Bunalçık mahallesinde akraba olan Çelik ve Toprak aileleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden başlayan husumet, uzun süredir devam ediyordu. HDP ve DBP il örgütlerinin devreye girmesiyle iki aile fertleri barış yemeğinde bir araya geldi. Taraflar, el sıkışarak aralarındaki husumeti sonlandırdı.

HDP İl Eş Başkanı Av. Ahmet Atış, 'Her iki aileye teşekkür ediyoruz'

HDP İl Eş Başkanı Av. Ahmet Atış, "Uzun süreden beri arazi anlaşmazlığı yüzünden taraflar arasında bir husumet vardı. Bu husumet taraflar arasında silahlı kavgaya dönüştü ve yaralanmalar oldu. Bu durum il örgütümüze intikal edince arkadaşlarımız taraflarla görüşme gerçekleştirdiler. Çabalarımız sonuç verdi ve iki aileyi barıştırdık" dedi. Atış, "Her iki aileye teşekkür ediyoruz. Barışta hayır vardır" diye konuştu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı