CHP'li Ömer Atbinici'den sert eleştiri:'Delegeler Parti tüzüğüne aykırı,listeler meşru değil''

CHP'li eski yönetici Ömer Atbinici, bugün düzenlediği basın toplantısında CHP Şanlıurfa il başkanlığına ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu. Atbinici, il başkanlığının sandık kurmadan seçimlere gittiğini öne sürdü.

1766 kez okundu.
CHP'li Ömer Atbinici'den sert eleştiri:'Delegeler Parti tüzüğüne aykırı,listeler meşru değil'' Advert

Atbinici, konuşmasında, "CHP'nin demokrasiye olan inancını sarsacak bu durumu kamuoyuyla paylaşmanın bir görev olduğunu düşünüyorum. CHP Şanlıurfa il başkanlığı, sandık kurmadan seçimlere gitmek suretiyle demokratik ilkelerimize aykırı bir davranış sergilemiştir" ifadelerini kullandı.

Atbinici, yaptığı açıklamada, demokrasinin temel ilkesi olan "her oy önemlidir" prensibinin ihlal edildiğini öne sürdü.

Toplantıda konuşan Atbinici, CHP'nin Şanlıurfa il başkanlığı organizesinde gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda, seçime katılan bazı ilçelerde sandık kurulmadığını delegelerin kapalı kapılar ardından belirlendiğini belirtti. Atbinici, bu durumun seçim sürecine gölge düşürdüğünü ve demokratik bir seçim atmosferinin oluşturulmadığını söyledi.

Atbinici, "Bazı ilçelerdeki sandık kurma süreci tamamen atlanmış gibi görünüyor. Bu durumda seçim sonuçlarına güven duymak mümkün mü? Seçimlerde tüm temsilciliklerin görevlerini yerine getirmesi gerekiyor. Ancak Şanlıurfa'da sandık kurulmadığına dair somut deliller bulunuyor" dedi.

İşte CHP eski İl yönetim kurulu üyesi Ömer Atbinici'nin yaptığı basın açıklamasının tamamı;'' Değerli basın emekçisi kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Siz değerli basın arkadaşlarımla bu gün burada buluşmamın nedeni il örgütü olarak partimin içinde yaşanılan olumsuzluklara ve gerekse sahada ülkemin ve kadim şehrim olan Şanlıurfa'da yerel yönetimlerde bu kadar eksiklere ve olumsuzluklara rağmen sahada istenilen performansın sergilenememesi ve istenilen başarıya ulaşamaması ile alakalı bazı bileğileri siz değerli basın mensubu arkadaşlarla paylaşmak istedim teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

''BAŞARIZILIĞIN TEMELİNDE BENLİK VAR. BİZ DEMEDİĞİMİZ İÇİN İÇİN KAYBETTİK''

Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimine yedi kişilik müteşebbis heyet olara ilk atamamızda partili olup üyesi veya beli kademelerde görev almış tüm kırgın, dargın olan partili büyüklerimizi ve kardeşlerimizi yeniden kazanmak ve başarıya giden yolun birliktelikten geçeceğine inanarak Haran otelinde 700 kişiye yakın partili büyüklerimizle ve partili kardeşlerimizle buluşmayı, birlikte olmayı başardık. Güzel temennilerde bulunan partili büyüklerimizle ve partili kardeşlerimizle bir arada olmamız birlik ve beraberlik mesajlarını bir arada vermiş olmamızın mutluluğunu birlikte yaşadık.

Güzel temennilerde bulunmaları ve desteklerinin bizlerle olduğunu beyan etmeleri bizleri ayrıca mutlu etmiş, umutlandırmış ve çalışma azmimizi artırmıştı.

İlerleyen süreç içersinde yeşermesi gereken umutlarımız umutsuzluğa dönüşmüş olmasının nedeni bireyselliğe ve biz demeden vazgeçip ben demeye ve bireyselliğe dönüştürülmesinden dolayı geçmiş dönemlerde olduğu gibi bazı kişilerin bireyselliği tercih etmesi dolaysıyla seçimlerde yaşanılan başarısızlığa müsebbip olunması kayıp etmesinin üzüntüsünü başarı tohumları ektiğimiz yerde çorak toprağa dönüştürülmüş olmasının üzüntüsünü yaşadık.

'KAZANMAYA EN ÇOK YAKLAŞTIĞIMIZ SEÇİMDİ AMA MAALESEF KAZANAMADIK''

Zor ve mücadeleci bir süreci değerli dostlarım, değerli yoldaşlarım, sevgili Şanlıurfalı hemşerilerim ile birlikte yaşadık, birlikte bir seci atlattık.

Siyasi tecrübeleri olmayan, Partimin ideolojisinden uzak bazı yönetici kadronun olması dolaysıyla gerek rehavete kapılıp, gerekse sahada parti programını ciddi manada halka anlatamayıp kişileri ötekileştirerek sahayı iyi okuyamayıp ve sahayı okuyan kişilerin önerileri bazı yöneticiler tarafından kabul görmemesi ve red edilmesi bir şekilde ülkem için, halkım için önem arz eden secimi istenilen düzeyde kazanamadık üzüldük, sıkıldık hata günlerce uyuyamadık.

Tabiki hepimiz için zor bir süreçti çünkü kazanmaya en çok yaklaştığımız andı ama maalesef kazanamadık.

Tabi bu son zamanlarda maalesef kazanmama konusu bir alışkanlık haline gelmiş gibi algilansa da, umuyorum ki bundan sonraki süreçlerde önümüzde olan yerel seçimlerde aynı hataya düşmeden insanları dışlamadan ve ötekileştirmeden, emeğe saygı göstererek, yeni den yükselişe geçecek ve yeni görüş acıları ortaya koyarak toparlanacağımızı umuyorum.

''ÖZ EŞLEŞTİRİ YAPACAĞIZ VE HERKES BEDELİNİ ÖDEYECEKTİR ÖDEMELİDİR''''

Değerli kardeşlerim Biz Cumhuriyet Halk Partisinin kendisiyiz ne yapacağız, gidip evde oturmayıp sahayı ve partiyi baraj altı bırakmak isteyenlere asla ve asla müsaade etmeyeceğiz..

BU ülkede insan haklarının, demokrasinin, adaletin, hukuk devletinin hiçe sayılmasını bekleyecek halimiz yok. İnsanların yoklukla, açlıkla, sefaletle boğuşmasına hele hele hiç tahammülümüz olmayacaktır.

Yeniden bir kalkışma yapacağız Cumhuriyet Halk Partisi olarak. Bunun içinde herkes sorumluluğu çerçevesinde öncelikle öz eleştiri yapacak ve herkes bedelini ödeyecektir, ödemelidir.

''YILMAK,KIZMAK,KÜSMEK VE EVE DÖNMEK YOK MÜCADELEYE DEVAM''

Biz cumhuriyet halk partisiyiz değerli yoldaşlarım ve Şanlıurfalı hemşeriler. Sadece parti olmanın dışında cumhuriyeti kuran irade, cumhuriyetin kendisi ve aynı zamanda bu coğrafyada uygarlaşmanın, aydınlanmanın, demokrasinin bir temsilcisiyiz. Bizim bu mücadelede yılmak, kızmak, küsmek evimize dönmek gibi hakkımız da yok, hukukumuzda yok bunu herkes böyle bilmeli.

''DELEGELER MEŞRU DEĞİL, PARTİ TÜZÜĞÜNE AYKIRI KAPALI KAPILAR ARKASINDA LİSTE OLUŞTURULDU''

Her ne kadar il ve ilçe kongre delegelerini sandık kurmadan Adaleti, Hak, Hukuku ve Tüzüğü hiçe sayarak parti tabanında emek veren ve bedel ödeyen partili yoldaşlarımın seçme ve seçilme hakkını gasp ederek kapalı kapılar arkasında üç beş kişiyle delege listesini hazırlayıp aski suresinde dahi partili yoldaşlarımın itiraz etme hakkını kullanılmaması adına delege listelerini askıya dahi çıkarttırmayıp veya parti emekçilerinin okumasına engel oluşturan anlayış ve yönetici kadro siyasi partiler kanununa istinaden hazırlanan parti tüzüğünü hiçe saymış, meşru olmayan bir şekilde yazılan delegelerle ilçe kongrelerini yapıp her nekadar güven tazeledik diyecek kadar rehavete kapılmış olmaları, diyenlerin meşrutiyetinin sorgulanması gerektiğini ve il ve ilçelerin kongrelerinin sandık dışından çıkan delegelerle gerçekleştirilen kongrelerin tüzüğe uygun olmaması dolaysıyla meşruluklarının da kabul edilir gibi olmamasına rağmen;

Bu süreçte cumhuriyet halk partisinin yerel seçimlerde başarı sağlaması adına suskunluğumu bozmak istememiştim bu saate kadar.

''AİLECE UĞRUNA BEDELLER ÖDEDİĞİMİZ CHP'DEN İSTİFA ETMİŞ OLSAM DA SİYASETE DEVAM EDECEĞİM DOĞRULARI SÖYLEYECEĞİM''

Ülkem adına, halkım adına, kirasını ödeyemeyen vatandaşın intihar etmesinin hakkını sorgulama adına, Çocuğuna pantolon alamadı diye intihar eden babanın hesabını sorma adına, Çocuğuna süt alamayıp aç yatırdığı için yan odada hayatına son veren Annenin hakkını ve hesabını sorma adına, siz değerli halkım ve yol arkadaşlarımla birlikte ülkenin bu kötü giden ekonomik yapıya dur deme adına ilk göz ağrım olan ve çizgimi şaşmadan, ailece uğruna ağır bedeller ödediğimiz partimde her nekadar Haksızlığa, Hukuksuzluğa ve Usulsüzlüklere boyun eğmeyip il yönetiminden istifa etmiş olsam dahi partimde siyasete var olmaya ömrüm yettiği süre zarfında partimin içersinde dahi olsa yanlışlara karşı durabilme adına partimde var olacağım ve partim olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyasete devam edeceğimi siz değer yol arkadaşlarım, dostlarımla ve hemşerilerimle paylaşmak istedim.

''DELEGE SEÇİMİMLERİNDE USULSÜZLÜK YAPILI TÜZÜGE UYULMADI''

Cumhuriyet Halk Parti Halileye ilçesinde usulsüz ve tüzüğe haykırı bir şekilde Mehtap Sakacı hanım ile ismini anmak istemediğim bir ilçe yöneticisiyle birlikte kişi ve kişileri arayarak ben seni ilçe delegesi yaptım diyerek mahalle delegelerini seçmek için tüzüğün ön gördüğü şekilde sandık kurulmadan kapalı kapılar arkasında yazılan ilçe delegeleriyle tek liste halinde ilçe kongresini yapıp ve kongre sonunda açıklama yapan ilçe başkanı "güven tazelediğini" sosyal medyadan halka paylaştığını görünce;

Sorma ihtiyacı duydum.

Halileye belediyesinin heybeden israf yoluyla savurt kanlığıyla alakalı, doğrudan temin yoluyla yapılan ihalelerle, israf projeleri ile ilgili bir tek açıklaman olmayacak ve sonrada halka ve partiliye sosyal medyadan "güven tazeledik" diyeceksin,

Tüzüğe uygun olmadan, Sandık kurmadan kapılar arkasında yazılan delegelerle nasıl güven tazelenir anlamak mümkün değil.

''İLÇE BAŞKANLARI BELEDİYELERİ ELEŞTİRMİYOR,SÖYLEM İLE EYLEMLER BİRBİRİNİ TUTMUYOR MUHALEFET SOSYAL MEDYADAN İBARET''

İlçeler demişken birde Eyübiye ilçe başkanı Adnan Öncel sosyal medyada " iktidarın bu kadar basiretsizliğine rağmen secimi kayıp etikse bu bizim yeteri kadar kendimizi "Cumhuriyet Halk Partisini" (ifade edemediğik) ondan seçimi kayıp etik diye paylaşımlarda bulunmuş,

Çok doğru iyi bir öz eleştiri yapmış kendisini kutluyorum.

Değerli ilçe başkanı;

Ben tecrübeli bir siyasetçiyim diyeceksin ülkenin geleceği için önem arz eden secimde partinin programını sahada halka ifade edemeyeceksin ve secimi kayıp edeceksin olmadı.

O kadar olumsuzlukları olan Eyyübiye belediyesiyle ilgili mahalde bu kadar olumsuzluklar ve usulsüzlükler varken sorunlar yumağı haline gelen bir ilçede muhalefet olarak bir tek basın açıklaması yapmayacaksın üstüne üstelik taktire şayan ilçe kongresini yaptık diyeceksin sosyal medyada paylaşacaksın, İşte bu olmadı.

Yapacağın tek şey koltuğu yerel seçimlerde başarıyı sağlayacak ve sahada partiyi ve programını ifade edebilecek birine teslim etmen sana yakışanda bu olacaktır.

''MUHALEFET İANLIURFA'DA SESSİZ,SADECE SOSYAL MEDYADA VAR''

Cumhuriyet Halk Partisi il temsilcisi bulunduğu ilin sorunlarına hakim olmak ve şehirle ilgili yerel yönetimlerin basiretsizliklerini dile getirmek konusunda genel başkanı il bazında temsile haiz olarak yönetimiyle birlikte tek kişidir.

Hal bu ise sorunlar yumağı haline gelmiş Şanlıurfa'mın beceriksiz yerel yönetimlerin usulsizliklerinden geçilmez hale gelmiş Şanlıurfa'mda muhalefet temsilcilerinin sorunları dile getirme adına sesleri yükseltmesi gerekirken sesiz kalınır gibi görülmesi, sosyal medya hesabından birkaç fotoğraf paylaşılmakla nekadar çözümcül bir eylem, bir söylem olacağını il başkanı karar vermeli.

'MUHALEFET EN AZ AYDA BİR DEFA BASINLA BİR ARAYA GELİP ŞEHRİN SORUNLARINI KAMUOYUYLA PAYLAŞMALI''

Muhalefet partisi il başkanı olarak şehrin sorunlarını yerinde tespit ederek basın açıklaması yapmada acizmi kalınıyor diye sormak gerekir.

Oysa memleketimin sorunlarını kendisine dert edinecek, yerel yönetimlerin basiretsizliğini, usulsüzlüklerini ve şehrin sorunlarıyla ilgili basın açıklamaları ve ayda bir defada olsa basınla istişare toplantıları yaparak farklılık göstermesi gerekirken maalesef bu eylemlerden uzak kalınıldı. Sadece muhalefet il başkanı il binasında oturarak olunmayacağını hatırlatmak istedim.

Değerli basın emekçisi kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Siz değerli basın arkadaşlarımla bu gün burada buluşmamın nedeni il örgütü olarak partimin içinde yaşanılan olumsuzluklara ve gerekse sahada ülkemin ve kadim şehrim olan Şanlıurfa'da yerel yönetimlerde bu kadar eksiklere ve olumsuzluklara rağmen sahada istenilen performansın sergilenememesi ve istenilen başarıya ulaşamaması ile alakalı bazı bileğileri siz değerli basın mensubu arkadaşlarla paylaşmak istedim teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimine yedi kişilik müteşebbis heyet olara ilk atamamızda partili olup üyesi veya beli kademelerde görev almış tüm kırgın, dargın olan partili büyüklerimizi ve kardeşlerimizi yeniden kazanmak ve başarıya giden yolun birliktelikten geçeceğine inanarak Haran otelinde 700 kişiye yakın partili büyüklerimizle ve partili kardeşlerimizle buluşmayı, birlikte olmayı başardık. Güzel temennilerde bulunan partili büyüklerimizle ve partili kardeşlerimizle bir arada olmamız birlik ve beraberlik mesajlarını bir arada vermiş olmamızın mutluluğunu birlikte yaşadık.

Güzel temennilerde bulunmaları ve desteklerinin bizlerle olduğunu beyan etmeleri bizleri ayrıca mutlu etmiş, umutlandırmış ve çalışma azmimizi artırmıştı.

İlerleyen süreç içerisinde yeşermesi gereken umutlarımız umutsuzluğa dönüşmüş olmasının nedeni bireyselliğe ve biz demeden vazgeçip bendemeye ve bireyselliğe dönüştürülmesinden don geçmiş dönemlerde olduğu gibi ban kişilerin bireyselliği tercih etmesi dolaysıyla seçimlerde yasandan başarısızlığa müsebbip olunması kayıp etmesinin üzüntüsünü başarı tohumlan ektiğimiz yerde çorak toprağa dönüştürülmüş olmasının üzüntüsünü yaşadık.

Zor ve mücadeleci bir süreci değerlidostlarım, değerli yoldaşlarım, sevgili Şanlıurfalı hemşerilerim ile birlikte yaşadık, birlikte birseçim atlattık.

Siyasi tecrübeleri olmayan, Partimin ideolojisinden uzak bazı yönetici kadronun olması dolaysıyla gerek rehavete kapılıp gerekse sahada parti programını ciddi manada halka anlatamayıp kişileri ötekileştirerek sahayı iyi okuyamayıp ve sahayı okuyan kişilerin önerileri bazı yöneticiler tarafından kabul görmemesi ve red edilmesi bir şekilde ülkem için, halkım için önem arz eden secimi istenilen düzeyde kazanamadık üzüldük, sıkıldık hata günlerce uyuyamadık.

Tabiki hepimiz için zor bir süreçti çünkü kazanmaya en çok yaklaştığımız andı ama maalesef kazanamadık.

Tabi bu son zamanlarda maalesef kazanmama konusu bir alışkanlık haline gelmiş gibi algılansada, umuyorum ki bundan sonraki süreçlerde önümüzde olan yerel seçimlerde aynı hataya düşmeden insanları dışlamadan veötekileştirmeden, emeğe saygı göstererek, yeni den yükselişe geçecek ve yeni görüş acıları ortaya koyarak toparlanacağımızı umuyorum.

Değerli kardeşlerim Biz Cumhuriyet Halk Partisinin kendisiyiz ne yapacağız, gidip evde oturmayıp sahayı ve partiyi baraj altı bırakmak isteyenlere asla ve asla müsaade etmeyeceğiz.

Bu ülkede insan haklarının, demokrasinin, adaletin, hukuk devletinin hiçe sayılmasını bekleyecek halimiz yok. İnsanların yoklukla, açlıkla, sefaletle boğuşmasına hele hele hiç tahammülümüz olmayacaktır.

Yeniden bir kalkışma yapacağız Cumhuriyet Halk Partisi olarak. Bunun içinde herkes sorumluluğu çerçevesinde öncelikle öz eleştiri yapacak ve herkes bedelini ödeyecektir, ödemelidir.

Biz cumhuriyet halk partisiyiz değerli yoldaşlarım ve Şanlıurfalı hemşeriler. Sadece parti olmanın dışında cumhuriyeti kuran irade, cumhuriyetin kendisi ve aynı zamanda bu coğrafyada uygarlaşmanın, aydınlanmanın, demokrasinin bir temsilcisiyiz. Bizim bu mücadelede yılmak, kızmak, küsmek evimize dönmek gibi hakkımız da yok, hukukumuzda yok bunu herkes böyle bilmeli.

Her ne kadar il ve ilçe kongre delegelerini sandık kurmadan Adaleti, Hak, Hukuku ve Tüzüğü hiçe sayarak parti tabanında emek veren ve bedel ödeyen partili yoldaşlarımın seçme ve seçilme hakkını gasp ederek kapalı kapılar arkasında üç beş kişiyle delege listesinihazırlayıp askı suresinde dahi partili yoldaşlarımın itiraz etme hakkınıkullanılmaması adına delege listelerini askıya dahi çıkartmayıp veya parti emekçilerinin okumasını engel oluşturan anlayış ve yönetici kadro siyasi partiler kanununa istinaden hazırlanan parti tüzüğünü hiçe saymış, meşru olmayan bir şekilde yazılan delegelerle ilçe kongrelerini yapıp her nekadar güven tazeledik diyecek kadar rehavete kapılmış olmaları, diyenlerin meşrutiyetinin sorgulanması gerektiğini ve il ve ilçelerin kongrelerinin sandık dışından çıkan delegelerle gerçekleştirilen kongrelerin tüzüğe uygun olmaması dolaysıyla meşruluklarının da kabul edilir gibi olmamasına rağmen;

Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisinin yerel seçimlerde başarı sağlaması adına suskunluğumu bozmak istememiştim bu saatekadar.

Ülkem adına, halkım adına, kirasını ödeyemeyen vatandaşın intihar etmesinin hakkını sorgulama adına, Çocuğuna pantolon alamadı diye intihar eden babanın hesabını sorma adına, Çocuğunu süt alamayıp aç yatırdığı için yan odada hayatına son veren Annenin hakkını ve hesabını sorma adına siz değerli halkım ve yol arkadaşlarımla birlikte ülkenin bu kötü giden ekonomik yapıya dur deme adına ilk göz ağrım olan ve çizgimi şaşmadan, ailece uğruna ağır bedeller ödediğimiz partimde her nekadar Haksızlığa, Hukuksuzluğa ve Usulsüzlüklere boyun eğmeyip il yönetiminden istifa etmiş olsam dahi partimde siyasete var olmaya ömrüm yetiği süre zarfında partimin içerisinde dahi olsa yanlışlara karşı dura bilme adına partimde var olacağım ve partim olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde siyasete devam edeceğimi siz değer yol arkadaşlarım, dostlarımla ve hemşerilerimle paylaşmak istedim.

Cumhuriyet Halk Parti Halileye ilçesinde usulsüz ve tüzüğe haykırı bir şekilde Mehtap Sakacı hanım ile ismini anmak istemediğim bir ilçe yöneticisiyle birlikte kişi ve kişileri arayarak ben seni ilçe delegesi yaptım diyerek mahalle delegelerini seçmek için tüzüğün ön gördüğü şekilde sandık kurulmadan kapalı kapılar arkasında yazılan ilçe delegeleriyle tek liste halinde ilçe kongresini yapıp ve kongre sonunda açıklama yapan ilçe başkanı "güven tazelediğini” sosyal medyadan halka paylaştığını görünce;

Sorma ihtiyacı duydum.

Halileye belediyesinin heybeden israf yoluyla savurt kanlığıyla alakalı, doğrudan temin yoluyla yapılan ihalelerle, israf projeleri ile ilgili bir tek açıklaman olmayacak ve sonrada halka ve partiliye sosyal medyadan "güven tazeledik" diyeceksin.

Tüzüğe uygun olmadan, Sandık kurmadan kapılar arkasında yazılan delegelerle nasıl güven tazelenir anlamak mümkün değil.

İlçeler demişken birde Eyübiye ilçe başkanı Adnan Öncel sosyal medyada " iktidarın bu kadar basiretsizliğine rağmen secimi kayıp etikse bu bizim yeteri kadar kendimizi "Cumhuriyet Halk Partisini" (ifade edemedik) ondan secimi kayıp etik diye paylaşımlarda bulunmuş,Çok doğru iyi bir öz eleştiri yapmış kendisini kutluyorum.

Değerli ilçe başkanı;

Ben tecrübeli bir siyasetçiyim diyeceksin ülkenin geleceği için önem arz eden secimde partinin programını sahada halka ifade edemeyeceksin ve secimi kayıp edeceksin olmadı.

O kadar olumsuzlukları olan Eyyübiye belediyesiyle ilgili mahalde bu kadarolumsuzluklar ve usulsüzlükler varken sorunlar yumağı haline gelen bir ilçede muhalefet olarak bir tek basın açıklaması yapmayacaksın üstüne üstelik taktire şayan ilçe kongresini yaptık diyeceksin sosyal medyada paylaşacaksın, işte bu olmadı.

Yapacağın tek şey koltuğu yerel seçimlerde başarıyı sağlayacak ve sahada partiyi ve programını ifade edebilecek birine teslim etmen sana yakışanda bu olacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi il temsilcisi bulunduğu ilin sorunlarına hakim olmak ve şehirle ilgili yerel yönetimlerinbasiretsizliklerini dile getirmek konusunda genel başkanı il bazında temsile haiz olarak yönetimiyle birlikte tek kişidir.

Hal bu ise sorunlar yumağı haline gelmiş Şanlıurfa’mın beceriksiz yerel yönetimlerin usulsüzlüklerinden geçilmez hale gelmiş Şanlıurfa'mda muhalefet temsilcilerinin sorunları dile getirme adına sesleri yükseltmesi gerekirken sesiz kalınır gibi görülmesi, sosyal medya hesabından birkaç fotoğrafpaylaşılmakla nekadar çözümcül bir eylem, bir söylem olacağını il başkanı karar vermeli.

Muhalefet partisi il başkanı olarak şehrin sorunlarını yerinde tespit ederek basın açıklaması yapmada acizmi kalınıyor diye sormak gerekir.

Oysa memleketimin sorunlarını kendisine dert edinecek, yerel yönetimlerin basiretsizliğini, usulsüzlüklerini ve şehrin sorunlarıyla ilgili basın açıklamaları ve ayda bir defada olsa basınla istişare toplantıları yaparak farklılık göstermesi gerekirken maalesef bu eylemlerden uzak kalınıldı. Sadece muhalefet il başkanı il binasında oturarak olunmayacağını hatırlatmak istedim.

 

 

# CHP'li Ömer Atbinici'den 'Delegeler Parti aykırı tüzüğüne meşru değil'' sert eleştiri: listeler Şanlıurfa CHP basın toplantısı Sert eleştiri Urfa açıklam. Ömer Atbinici Sosyal # SON DAKİKA | bir DAKİKA | b
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum