Ermenek'te umutlar gittikçe tükeniyor

Karaman'ın Ermenek ilçesinde gerçekleşen maden faciasında arama çalışmaları 8'inci gününde devam ederken, ailelerin umutlu bekleyişi gittikçe tükeniyor.

1295 kez okundu.
Ermenek'te umutlar gittikçe tükeniyor Advert

Karaman'ın Ermenek ilçesinde gerçekleşen ve 18 işçinin mahsur kaldığı maden faciasında arama çalışmaları 8'ininci gününde de devam ediyor. Her geçen gün umutların azaldığı faciada işçilere hala ulaşılamazken, yetkili ağızlardan yapılan açıklamalara göre çalışmaların daha da uzayabileceği belirtildi. Maden içerisinde bulunan suyun tamamen tahliye edildiği öğrenilirken, madende 2 bin 500 ton balçığın ve çok yoğun gaz olduğu, bu nedenle arama kurtarma çalışmalarının uzaya bileceği ifade edildi.

 

Dışarda bekleyiş devam ediyor

 

Öte yandan maden önünde ise işçi ailelerinin bekleyişi devam ederken, son 3 gündür yoğun güvenlik önemleri daha da artırıldı. Güvenlik önlemlerinin ailelerin isteği üzerine artırıldığını ileri süren Enerji Bakanı Tener Yıldız'ın söylemlerini işçi aileleri yalandı. Gazetecilerin maden yakınana alınmamasına tepki gösteren işçi aileleri gazeteciler için alınan önlemlerin kaldırılmasını ve arama çalışmalarının hızlandırılmasını istedi. diha

 

 

 

Ermenek'te umutlar gittikçe tükeniyor
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi