Şanlıurfa'da "Ben Müslümanım Filistin'in Yanındayım" etkinliğini düzenlenecek

Şanlıurfa'da 22 Ekim 2023 Pazar günü düzenlenecek olan anlamlı etkinlik, İsrail'in vahşi saldırıları sonucu Gazze'de hayatını kaybeden mazlumlar için bir anma ve dayanışma programı olacak.

2477 kez okundu.
Şanlıurfa'da Advert

Şanlıurfa'da 22 Ekim 2023 Pazar günü düzenlenecek olan anlamlı etkinlik, İsrail'in vahşi saldırıları sonucu Gazze'de hayatını kaybeden mazlumlar için bir anma ve dayanışma programı olacak. Halilürrahman Dergah Camii'nde sabah namazında gerçekleştirilecek olan etkinlik, Şanlıurfa STK'ları Gençlik Komisyonu tarafından organize edilecektir.

"Ben Müslümanım Filistin'in Yanındayım" adıyla düzenlenecek olan etkinlikte, Gazze'de vefat eden mazlumlar için gıyabi cenaze namazı kılınacak. Ardından tekbirler, selavatlar, şiirler ve dualar gerçekleştirilecek. Program, 22 Ekim Pazar günü Halilürrahman Dergah Camii'nde gerçekleştirilecektir.

Bu anlamlı etkinlikte özellikle gençlerin aktif katılımı önem taşımaktadır. Şanlıurfa halkı ve gençleri, bu etkinliğe davet edilmektedir. Etkinlik, Filistin'e destek vermek, İsrail'in saldırılarını kınamak ve mazlumların anısını yaşatmak amacıyla düzenlenmektedir.

Şanlıurfa, tarihi ve kültürel bir değeri olan bir şehirdir. Bu nedenle, bu anlamlı etkinlikte Şanlıurfa halkının yoğun bir şekilde katılım sağlaması beklenmektedir. Gençlerin etkinliğe katılımı, geleceğimizin teminatı olan gençlerin duyarlılığını ve sorumluluk bilincini göstermesi açısından da büyük önem taşımaktadır.

Şanlıurfa'daki STK'LAR tarafından yapılan açıklamada;"Ben Müslümanım Filistin'in Yanındayım" adlı etkinliğe tüm Şanlıurfalılar ve gençler davet edilmektedir. Bu etkinlikte bir araya gelerek, Filistin'e ve mazlumlara destek olalım, duyarlılığımızı gösterelim ve birlikte dualarımızı yapalım. Etkinliğin gençlerimiz üzerinde olumlu etkiler yaratmasını ve toplumda dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirmesini umuyoruz.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum