Bakan Tunç, Kırgızistan ve Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı ile görüştü

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türk Devletleri Teşkilatı Başsavcılar 2. Şurası kapsamında Kırgızistan Cumhuriyeti Başsavcısı Kurmankul Zulushev ve Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı Kamran Aliyev ile görüştü.

315 kez okundu.
Bakan Tunç, Kırgızistan ve  Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı ile görüştü Advert

Görüşmede yargı alanındaki işbirliğin geliştirilmesine yönelik yapılacak çalışmaların değerlendirildiğini belirten Bakan Tunç,  "Türk Devletleri Teşkilatı Başsavcılar 2. Şurası kapsamında ülkemizde bulunan Kırgızistan Cumhuriyeti Başsavcısı Kurmankul Zulushev ile bir araya geldik. Yargı alanındaki işbirliğimizin geliştirilmesine yönelik yapılacak çalışmaları değerlendirdik." dedi.

"Uluslararası anlamda ilişkilerimizi geliştirecek adımlar atmayı sürdüreceğiz." diyen Tunç, "Türk Devletleri Teşkilatı Başsavcılar 2. Şurası için ülkemizde bulunan Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı Kamran Aliyev ile ikili görüşme gerçekleştirdik. Ülkelerimiz arasındaki uluslararası adli yardımla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Uluslararası anlamda ilişkilerimizi geliştirecek adımlar atmayı sürdüreceğiz." ifadelerine yer verdi.

 

 

Hibya Haber Ajansı

Bakan Tunç Kırgızistan ve Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı ile görüştü
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum