Başkan Büyükkılıç'a İncesu'da "hizmet" teşekkürü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu ilçesine ziyaret gerçekleştirerek, İncesu Mini Terminali ve Yöresel Ürünler Pazarı ile Marina’da incelemelerde bulundu.

298 kez okundu.
Başkan Büyükkılıç'a İncesu'da Advert

İlk olarak yapımı büyükşehir belediyesi tarafından tamamlanan İncesu Mini Terminali ve Yöresel Ürünler Pazarı’nda incelemelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, tesisin İncesu’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak, “İlçelerimizin hepsi ayrı güzel, ayrı ürünleriyle de ön plana çıkan boyutta. Burada yöresel ürünlerin hem pazarlanacağı hem şehirlerarası hizmetin verileceği ki Adana güzergâhı olarak bilinen güzel bölgemiz. İhtiyacı giderecek buradaki oluşumuyla butik, sempatik bir yöresel ürünler pazarı şeklinde. İncesu’muza hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, büyükşehir belediyesinin ilçe belediyeleri ile uyum içerisinde gayret gösterdiğini kaydederek, “İncesu’nun yöresel ürünlerinin de böylece hem tanınmasına hem de satışına vesile olacak. İncesu’muza yakıştı diyorum, büyükşehrimiz tabi ki ilçelerimizle uyum içerisinde, istenilen ne varsa onu yapma yönünde gayret gösteriyor. Arkadaşlarımızın ellerine sağlık, hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Büyükkılıç'a’a Türk bayraklı teşekkür plaketi

İncesu Belediyesi’ni de ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek tarafından ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden ay yıldızlı Türk Bayrağı plaketi takdim edildi.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Büyükkılıç'a İncesu'da "hizmet" teşekkürü
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum