Karaköprü Türkiye Ligleri'nde yenilmeyen dört takımdan biri

TFF 3 Lig’deki temsilcimiz Karaköprü Belediyespor, Türkiye liglerinde yenilgi yüzü görmeyen dört ekipten biri oldu.

1530 kez okundu.
Karaköprü Türkiye Ligleri'nde yenilmeyen dört takımdan biri Advert

TFF 3 Lig’deki son karşılaşmasında sahasında Silivrispor ile oynadığı maçta son dakikada yediği golle 1-1 beraber kalarak namağlup liderliğini sürdüren Karaköprü Belediyespor, Türkiye liglerinde yenilgi yüzü görmeyen dört ekipten biri oldu.

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Karaköprü Belediyespor, bu sezon Türkiye liglerinde yer alan 136 profesyonel futbol takımı arasında mağlubiyet yaşamayan 4 takımdan birisi konumunda bulunuyor.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta aldığı sonuçlarla dikkat çeken Karaköprü Belediyespor, bu sezon ligde çıktığı 10 maçta yenilgi yüzü görmezken, 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Şanlıurfa ekibi, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de bulunan 136 takım arasında mağlubiyet yaşamayan 4 takımdan biri konumunda bulunuyor. Karaköprü Belediyespor, bugün deplasmanda konuk olacağı 1922 Konyaspor Kulübü mücadelesini de kazanarak hem seriyi devam ettirip hem de puan farkını korumak istiyor.


Karaköprü Belediyespor ile birlikte bu sezon Türkiye liglerinde yenilgi yüzü görmeyen takımlar ise TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amed Sportif Faaliyetler, TFF 3. Lig 1. Grup’tan Aliağa FK ve TFF 3. Lig 3. Grup’tan Adana 1954 FK olarak dikkat çekti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi