Büyükşehirlerde bile yok! Suruç'ta hizmet vermeye başladı-(VİDEO)

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bazı büyükşehirlerde bile olmayan son sistem göz tarama ve muayene cihazı Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesinin başarılı mezunlarından Göz Doktoru Emine Gökçen Bayuk kontrolünde hasta kabulüne başladı.

2372 kez okundu.
Büyükşehirlerde bile yok! Suruç'ta hizmet vermeye başladı-(VİDEO) Advert

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bazı büyükşehirlerde bile olmayan son sistem göz tarama ve muayene cihazı Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesinin başarılı mezunlarından Göz Doktoru Emine Gökçen Bayuk kontrolünde hasta kabulüne başladı.

Suruç ilçesinde 7 aydır görev yapan Göz Doktoru Emine Gökçen Bayuk Suruç Devlet Hastanesi Göz polikliniğinde son sistem göz tarama ve muayene cihazıyla hasta kabulüne başladıklarını söyledi.

Suruç ilçesinde acil bir durum söz konusu olmadıkça muayene ve rutin taramaların aralıksız olarak devem ettiğini belirten Bayuk Suruç'un ilçe olmasına rağmen sağlık anlamında imkânlarınım oldukça iyi olduğunu söyledi.

Göz taramalarında ya da muayenelerinde eskiden hastalara farklı cihazlar aracılığıyla muayene ve tarama yaptıklarını belirten Göz Doktoru Emine Gökçen Bayuk değişen teknolojik alt yapıyla beraber tam aşamalı Robotik diye tabir edile tarama ve muayene cihazıyla hasta kabulüne başladıklarını söyledi.

Suruç'a sağlık alanında yapılan hizmetlerle çok şanslı bir ilçe olduğuna dikkat çeken Göķçen açıklamasında " Benim mezun olduğum okulda bile bu tür imkânlar yoktu. Suruç ilçesinde hizmet vermeye başlayan Son sistem göz tarama ve muayene cihazımız çok önemli bir cihaz. Bu cihaz birçok ilde bile yok. Bu cihazımız mikroskopta göz muayenesi yapıyor. Aynı zamanda gözlük ölçümünü daha hızlı ve çerçevesiz bir şekilde rahatça yapabilmemizi  sağlıyor.Bu anlamda hastalarımız daha kolay adapte oluyor.Biz hekimlere daha hızlı bir muayene imkanı veriyor..Bununla birlikte ayarlanabilir koltuğuyla  hem çocuklarda hem yaşlılarda çok rahat bir şekilde hareket  imkan sunuyor,  ileri geri manevralarla rahat bir şekilde muayene olmalarını sağlıyor " dedi.

Suruç ilçesinden diger illere ve bölgelere acil bir durum dışında hasta sevk etmediklerini belirten Suruç Devlet Hastanesinin başarılı hekimlerinden Göz Doktoru Emine Gökçen Bayuk " İmkânlarımız çok iyi yapılacak bir şey gerekirse işte farklı ameliyatlarda ya farklı cihazlar gerekirse o zaman ama hani rutin muayenelerimizi taramalarımızı her yaş grubunu burada yapıyoruz ameliyatlarımızı yapıyoruz o anlamda. Hastalarımızın memnuniyetini göz önüne aldığımızda başka hastanelere ve bölgelere gidiş sayısı azalmış durumda " dedi.

ANNE VE BABALARA UYARI ÇOCUKLARA DİKKAT!!!

Anne ve Babalara uyarılarda bulunan Bayuk “ Mevsim geçişleri bizim için yoğun özellikle Kış ayına girdiğimizde çocuklarda çok fazla enfeksiyon görünüyor bulaşıcı olabiliyor. Çapaklanma görülebiliyor.Okul çağındaki çocuklara dikkat etmek gerekiyor. Çocuklarda göz tembelliği yüksek bu durumda anne ve babalar bir hekim başvursunlar. Çocukları göz tembelliği dolayısıyla cep telefonlarından tabletlerden uzak tutmak gerekiyor.” Dedi.

Tablet ve telefon kullanımının göz yorgunluğu ve göz kuruluğunu çok fazla sebebiyet verdiğine dikkat çeken Bayuk “ Çocuklarda mutlaka tablet ve telefon kullanımını minimum seviyeye indirmek gerekiyor”

 Suruç Devlet Hastanesinin genel ile ilgili bilgi veren Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nemci Eşiyok ise “ Hastanemizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda binlerce hastanın günlük olarak giriş çıkış yaptığı hastanemizde son sistem cihazlarla vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bu polikliniklerimizden biri de Göz Hastalıkları polikliniğimiz.Bu maksatla burada özveriyle görev yapan meslektaşlarıma ve hastanemizin tüm doktorlarına hemşerilerim adına teşekkür ediyor.Tüm hastalarımıza sağlıklı günler diliyorum “ dedi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum