Faruk Çelik 'ten Flaş Harran açıklaması :"Hain tezgahlara muhattap bırakıldım"

Eski Tarım ve Orman Bakanı Faruk Çelik, Harran açıklamasında "Hain tezgahlara muhattap bırakıldım" diyerek görevden ayrılmasının ardından yaşadığı eleştirilere dikkat çekti.

1917 kez okundu.
Faruk Çelik 'ten Flaş Harran açıklaması : Advert

Çelik, siyasetin doğasında görevlerden ayrılmanın olduğunu ve bu durumun her siyasetçinin yaşadığı bir süreç olduğunu belirtti.

Görevden ayrıldıktan sonra, kendisini eleştirenlerin daha çok dikkat çektiğini ifade eden Çelik, bunun normal bir durum olduğunu söyledi. Övgüde bulunanlara memnuniyet göstermek yerine eleştirenlere karşı sabır göstermenin önemli olduğunu vurguladı.

Çelik, kişisel olarak "milli tarım"dan rahatsız olanların kendisini hedef aldığını ve hatta TRT'de yayınlanan Payitaht dizisine bile konu olduğunu ifade etti. Ayrıca, Harran ilçesinde %98 oy aldığına rağmen iftarda ve Şanlıurfa havaalanında Cumhurbaşkanı'nın önünde hain tezgahlara muhatap bırakıldığını belirtti.

Bu olayı düzenleyenlerin dışarıdan olmadığını ve bu tezgahı kuranları bildiğini söyleyen Çelik, dava sahibi olmanın sabretmeyi, lidere güvenmeyi ve hakkın galip geleceğine inanmayı gerektirdiğini ifade etti. Çelik, şikayet etmek ve müdahale etmek yerine, liderin yolunda ilerlemeyi ve hakkın zaferine inanmayı vurguladı.

Faruk Çelik görevden ayrılmasının ardından yaşadığı eleştirilere karşı sabır göstermeyi ve liderine güvenmeyi vurguladığı açıklamasında, hain tezgahlara muhatap bırakılmasının dışarıdan değil, içeriden yapıldığını belirtti. Çelik, dava sahibi olmanın önemine dikkat çekerek, şikayet etmek yerine mücadeleye devam etmenin gerekliliğini vurguladı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum