Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevinde, Yüksekdağ Kandıra'da

Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevinde, Yüksekdağ Kandıra'da Diyarbakır’da önceki akşam gözaltına alınan ve dün tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, helikopterle Edirne F Tipi Cezaevi’ne götürüldü.

1281 kez okundu.
Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevinde, Yüksekdağ Kandıra'da Advert

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile milletvekilleri Ferhat Encü, Leyla Birlik, Selma Irmak, Abdullah Zeydan, İdris Baluken, Sırrı Süreyya Önder, Ziya Pir, Nursel Aydoğan, Gülser Yıldırım gece yarısı yapılan operasyonla İmam Taşçıer ise sabah saatlerinde gözaltına alındı. Diyarbakır’da önce savcılığa ardından mahkemeye sevk edilen, Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, Gülser Yıldırım, Selma Irmak, Nursel Aydoğan, Leyla Birlik, İdris Baluken ve Ferhat Encü ve Abdullah Zeydan’ın tutuklandı.  Ziya Pir, İmam Taşçıer ve Sırrı Süreyya Önder savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

 

Helikopterle Edirne'ye

 

Tutuklama kararları sonrasında Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Gülser Yıldırım, Diyarbakır Havalimanı'nandan uçakla Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde bulunan Cengiz Topel Havaalanı’na getirildi. Yüksekdağ daha sonra geniş güvenlik önlemi altında Kandıra'daki F tipi cezaevine götürüldü. Demirtaş ise bir süre burada bekletildikten sonra, polis helikopterine alınarak Edirne F Tipi Cezaevi’ne götürüldü.

K24

Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevinde Yüksekdağ Kandıra'da
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum