Başkan Erdem, Nilüfer Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde tekrar Nilüfer Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

218 kez okundu.
Başkan Erdem, Nilüfer Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı Advert

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer CHP İlçe Başkanı Özgür Şahin ile bir araya gelerek adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Başvuru sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Erdem, “5 yıllık görevimizin sonuna geliyoruz. Partimiz seçim programını açıkladı. Bizde adaylık için başvurumuzu yaptık. Gelecek 5 yıl için genel merkezimiz ve halkımız yetki verirse bizde hizmetlerimize devam ederek Nilüferliler’i gülümsetmeye devam edeceğiz” dedi.

Nilüfer’in modern yapılaşması, sosyal ve kültürel zenginliğiyle şöhreti Bursa’yı aşan bir kent haline geldiğini vurgulayan Başkan Erdem, sözlerini şöyle tamamladı:

“Nilüfer bugün, İstanbul’un Beşiktaş’ı Kadıköy’ü, Ankara’nın Çankaya’sı kadar şöhreti Bursa’yı aşmış, hatta uluslararası boyutlara gelmiş bir kent haline geldi. Ama bu dönem bir pandemi, bir de deprem gibi şanssızlığımız oldu. İkisi de son derece yıkıcı ve travmatik süreçlerdi. Yine de elimizden gelen her şeyi yaptık. Daha yapacak çok işimiz var. Ekonomik krize ve önceliklerimizi, yatırım planlarımızı değiştiren bu travmatik süreçlere rağmen vaadettiğimiz projelerin çok büyük bölümünü tamamladık. Bir kısım projemiz de hayata geçmek için gün sayıyor. Kentin gereksinimleri sürekli değişiyor, dönüşüyor.  Deneyimlerimiz çoğalıyor, vizyonumuz ve hayallerimiz büyüyor. Nilüfer’i ülkenin en modern ve en güzel kentlerinden biri yapmak için başladığımız projeleri tamamlamaya adayım. Son 20 yılına tanıklık ettiğim kenti çok daha güzel yerlere taşımak istiyorum.”

Adaylık başvurusunu alan CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ise, Başkan Erdem'in 5 yıl boyunca Nilüfer'e ciddi emek verdiğini belirterek, yeni süreçte de başarılarının devamını diledi. Şahin, tüm adaylar için hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Erdem Nilüfer Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum