Feyyaz Çelik, Ak Parti'den aday adaylığını duyurdu

Feyyaz Çelik, 2024 Mahalli İdare Seçimlerinde Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu.

2445 kez okundu.
Feyyaz Çelik, Ak Parti'den aday adaylığını duyurdu Advert

Şanlıurfa il Genelinde AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için hareketlilik hız kazandı.

Seçim takvimin netleşmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediyelerine Belediye başkanı adayı olmak isteyenler il ve ilçe Teşkilatlarına başvurularını sürdürüyor.

Bununla birlikte Feyyaz Çelik, Eyyübiye Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Adaylık başvurusunu gerçekleştiren ve bu süreçte seçim çalışmalarını başlatan Feyyaz Çelik, yaptığı açıklamada "Ak Parti Eyyübiye Bld.Bşk.Aday adayı başvurumuzu İlçe başkanlığımıza yaptık…Genelde ülkemiz özelde ilimiz adına 31 Marr 2024 yerel seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum…Milletimize layık hizmetler yapmak dileğiyle…Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Feyyaz ÇELİK kimdir?

01.03.1973 yılında Şanlıurfa doğumlu olup, evli ve 3 çocuk babası.

Eğitim durumu olarak Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü yüksek lisans mezunu. Türkiye Cumhuriyeti Jandarma Genel Komutanlığına bağlı olarak 1994 yılından itibaren Uzman Jandarma okulundan mezun olup, 21 yıl boyunca Jandarma Genel Komutanlığın nezdinde çeşitli görevlerde yer aldı. 2016-2019 dönem yılları arasında Şanlıurfa iline bağlı Ceylanpınar Belediye Başkanı Danışmanlığı yaptı.

31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinden sonra Şanlıurfa iline bağlı bulunan Eyyübiye Belediyesi nezdinde “Gecekondu Ve Sosyal Konutlar Müdürü” ve “Zabıta Ve Ruhsat Müdürü” olarak halen görev yapmaktadır.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum