Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Reklamın böylesine pes!

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan hizmetler ulusal sın gündemine taşındı. Suruç ulusal alana taşındı taşınmasına ama bir o kadar da alay konusu oldu. Henüz göreve başlayalı 7 aya yakın olan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş’in hizmetlerinin 1 yıldan fazladır şeklinde tanıtılması ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

396 kez okundu.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Reklamın böylesine pes! Advert

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan hizmetler ulusal sın gündemine taşındı. Suruç ulusal alana taşındı taşınmasına ama bir o kadar da alay konusu oldu.

Suruç Kaymakamı İbrahim Güneş, Kenan Aktaş’ın yerine Mart ayında göreve başlamıştı. Suruç Kaymakamı İbrahim Güneş, sonrasında Belediye Başkan Vekili olarak da görev yapmaya başlamıştı.

REKLAMIN BÖYLESİ…

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan hizmetler ulusal basın gündemine taşındı. Suruç ulusal alana taşındı taşınmasına ama bir o kadar da alay konusu oldu. Henüz göreve başlayalı 7 aya yakın olan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş’in hizmetlerinin 1 yıldan fazladır şeklinde tanıtılması ise vatandaşların tepkisine neden oldu.


VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş’in ulusal basında sanki 1 yıldan fazladır görev yapıp hizmet ediyor gibi tanıtılması Suruçlu vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, “Ayrıca Ağustos ayında göreve başlamıştı diye biliyorum. Ama sizin kabuktan çok özüne bakmanız gerekirdi” diyerek tepkilerini gösterdiler.


BÖYLE REKLAM OLUR MU?

Yerel yönetimler ulusal ve yerel basında yaptıkları hizmetlerini her vatandaşa ulaşma noktasında duyuruyorlar. Duyuruyorlar duyurmasına ancak hal böyle olunca da vatandaş tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

 

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Reklamın böylesine pes!
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum