İbrahim Halil Kuş yazdı: Hilvan iyi düşünmeli, oklar Koyunoğlu diyor

Yerel seçim atmosferi şehrin dört bir yanını sardı. Şanlıurfa’nın ilçe ve beldelerde de aynı manzara var. Parti teşkilatları kalabalık mı kalabalık…

1001 kez okundu.
İbrahim Halil Kuş yazdı: Hilvan iyi düşünmeli, oklar Koyunoğlu diyor Advert

Seçimler yaklaşırken Belediye Başkan aday adayları gibi İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri de dosyalarını teslim ediyor.

Haydi hayırlısı.

AK Parti’de de resmî başvuru yapanların dışında sürpriz bir adaydan söz ediliyor.

Bu sürpriz aday da Hilvan için AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Ahmet Koyunoğlu’ndan başkası değil.

Beraber değinelim.

Tekrar değinmekte yarar var. Bazı adaylara özellikle değinmekte ve altını çizmekte fayda var. Şüphesiz ki bu isimlerin başında Hilvan için AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Ahmet Koyunoğlu geliyor. Şanlıurfa’da Hilvan Kavi Aşireti’nden Ahmet Koyunoğlu, doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için yola çıktığını açıkladı. Koyunoğlu, Hilvan için AK Parti’den belediye başkan aday adayı olduğunu duyurdu.

HİLVAN’A HİZMET ETMEK İSTİYOR


Şanlıurfa’da belediyecilik anlamında Hilvan’ın en tecrübeli isimlerinden olan Hilvan Kavi Aşireti’nden eğitimci Ahmet Koyunoğlu doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için öne çıktı. Bölge halkının geniş istişareleri sonucunda hizmet için yola çıkan Koyunoğlu’nun kararı bölgede büyük yankı uyandırdı. Halk arasında büyük teveccüh sahibi olan Koyunoğlu daha önce Kızılay Şube Başkanlığı görevini yürütmüştü.

KOYUNOĞLU’NUN BAŞVURUSU HEYECAN YARATTI

Konuştuğum, sohbet ettiğim herkes öncelikle Koyunoğlu’nun adaylığını memnuniyetle karşılıyor.. Halk, Hilvan’ın içinden, kendileri ile iç içe olmuş, görmüş tanımış, aynı havayı teneffüs etmiş bir Hilvanlının aday olmasından son derece mutlu. Hilvan’ın uzun yıllar sonra kendi içinden böyle bir aday çıkarabilmesi ilçe genelinde mutluluk olarak yüksek sesle konuşuluyor.

KOYUNOĞLU BEKLENTİLERE CEVAP VERİYOR

İkinci beklenti, aday belirlenirken halkın ve parti örgütlerinin tercihlerine önem verilmesini bekliyorlar. Yani, ön seçim ve gerçek bir kamuoyu yoklaması yapılmasını, halkın tercihlerinin dikkate alınmasını istiyorlar. Tepeden aday belirlenmesini veya daha önce hiç tanınmayan bir kişinin birden bire aday yapılmasını istemiyorlar. Şüphesiz Hilvanlıların ihtiyaçlarına baktığımızda kendilerinin sorularına apaçık cevap verecek adayın da Ahmet Koyunoğlu olduğu aşikar.


Kısaca, Hilvanlı olan, Hilvan’a hizmet edecek, halkın benimsediği, halk ile iç içe olan, bilgili, tecrübeli ve liyakatlı bir Belediye Başkan Adayı aranıyorsa oklar Koyunoğlu’nu gösteriyor.

 

 

# ile # SON DAKİKA | Daha Şanlıurfa DAKİKA | OLAN bir belediye
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum