Viranşehir’de bulunan cesetle ilgili gelişme: Cinayeti itiraf etti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunan cesetle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Cinayeti itiraf eden Sedat K., Kazan'ın intihar eden eşi Türkan K. ile ilişki yaşadığını ve bu nedenle öldürüldüğünü söyledi. Soruşturma devam ediyor.

1716 kez okundu.
Viranşehir’de bulunan cesetle ilgili gelişme: Cinayeti itiraf etti Advert

Bilindiği üzere 4 gün önce Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde başından vurulmuş halde ceset bulunmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda ölen kişinin N.K olduğu tespit edildi. N.K. otopsi yapılmak üzere Adli tıp kurumuna kaldırıldı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, yaptığı araştırmalar sonucunda cinayete ilişkin 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 9 şüpheli jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan zanlılardan 4'ü tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Şüphelilerden Sedat K. cinayeti itiraf ederken, Kazan'ın Sedat K.'nin intihar eden eşi Türkan K. ile ilişki yaşadığı, bu durumun ortaya çıkması ile Almanya'ya kaçtığı, 5 gün önce döndüğü Viranşehir'de kadının eşi ve akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.


 

# # SON DAKİKA | DAKİKA | ile ilgili Etti Şanlıurfa Tarafından alınan
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı