Şanlıurfa'da işyeri yangını: Tamamen yandı maddi hasar büyük

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Evren Sanayi Sitesi'nde bir yedek parça dükkanında çıkan iş yerinde yangın büyük bir hasara neden oldu.

2249 kez okundu.
Şanlıurfa'da işyeri yangını: Tamamen yandı maddi hasar büyük Advert

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Evren Sanayi Sitesi'nde bir yedek parça dükkanında çıkan iş yerinde yangın büyük bir hasara neden oldu. Şans eseri çevreye sıçramadan kontrol altına alınan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıkış sebebinin elektrik kaynaklı olduğu iddia edildi.

Olay, Eyyübiye ilçesinin Evren Sanayi Sitesi'nde bulunan bir yedek parça dükkanında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hızla büyüdü ve iş yerini tamamen sararak maddi hasara neden oldu. Yangının çevreye sıçramaması, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde sağlandı.

İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte yangına müdahale başladı. Kısa sürede yangını kontrol altına alan ekipler, çevredeki diğer iş yerlerine de sıçramadan yangını tamamen söndürdü. Yangının elektrik kaynaklı olduğu iddiası üzerine, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı