MGM'den kuvvetli rüzgar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara'nın kuzey ve batısı ile İzmir’in kuzey kıyılarında ve Batı Karadeniz'de kuvvetli rüzgarın esmesinin beklendiğini belirtti.

364 kez okundu.
MGM'den kuvvetli rüzgar uyarısı Advert

MGM’den yapılan açıklamaya göre, rüzgarın, cumartesi sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden Marmara'nın kuzey ve batısı ile İzmir’in kuzey kıyılarında kuvvetli ve yer yer fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Batı Karadeniz'de rüzgarın cumartesi sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın, aynı gün akşam saatlerinde doğusunda, pazar günü sabah saatlerinde batısında etkisini kaybetmesi beklendiği belirtildi.

Marmara'da rüzgarın cuma akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8, yer yer 9 kuvvetinde (50-75 km/saat, yer yer 90 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilirken fırtınanın, pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Hibya Haber Ajansı

MGM'den kuvvetli rüzgar uyarısı
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum