Tecavüzcüsü ile evlendirilen Nurcihan: 11 yaşındaydım, evli kaldığım 6 yıl boyunca her gün tecavüze uğradım!

"Sesimi herkes duysun; yalvarıyorum böyle bir yasa çıkmasın"

936 kez okundu.
Tecavüzcüsü ile evlendirilen Nurcihan: 11 yaşındaydım, evli kaldığım 6 yıl boyunca her gün tecavüze uğradım! Advert

Cinsel istismar suçunda mağdur ile failin evlenmesi durumunda cezanın ertelenmesini öngören yasa teklifi tartışmaları sürerken, 11 yaşındayken yaşı büyütülüp tecavüzcüsüyle evlendirilen Nurcihan K. “Sesimi herkes duysun... Sakın hiçbir çocuğu tecavüz edenle evlendirmesinler. Benim yaşadıklarımı Allah başkasına yaşatmasın" dedi. 

Habertürk'ten Ümran Avcı'nın haberine göre, 6 yıl evli kaldıktan sonra boşanan Nurcihan, yaşadığı zorlukları şöyle anlatıyor:

"Tecavüz eden bir insandan koca olur mu? Baba olur mu? Adam hırsızlık, gasp ve çocuğuna cinsel istismardan cezaevine girmişti bir hafta önce salıverdiler. Bakın benim iki çocuğum var. İlk çocuğumu da şiddet yüzünden 6 aylıkken kaybettim. Kızım şimdi 15’ine giriyor. Cezaevinden çıkar çıkmaz kızımı aramış cinsel istismara girecek laflar etmiş. Korkudan çocuğumu okula gönderemiyorum. Boşandım da ne oldu yaşıyor muyum? Hayır! O mezara girmeden bana huzur yok. Bu adam bana bir hayat borçlu. Yalvarıyorum bizim yaşadığımız herkese örnek olsun ve böyle bir yasa çıkmasın! O bana yaptığının bedelini 7 ay içeride kalarak ödedi ama ben evli kaldığım 6 yıl boyunca her gün tecavüze uğradım, her gün bedel ödedim.”

Habertürk'te yer alan haber şöyle devam ediyor:

Nurcihan K. (29), 1987 yılında İstanbul’da lokanta işleten bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. K. Ailesi’nin 5 çocuğundan biri olan Nurcihan 8 yaşındayken babası bir cinayete kurban gitti. Anne Nursel K., eşi ölünce çocuklarını alarak memleketi Adana’ya yerleşti. Annenin, çocuklarıyla birlikte yaşamak için aldığı ev 1998 yılında yaşanan Adana depreminde yıkıldı. Aile kiraya çıktı. İşte o günlerde, Nurcihan çöp dökmek için sokağa çıktığı sırada, o dönem 22 yaşında olan Güner A. (40) tarafından kaçırıldı. Henüz 11 yaşında olan Nurcihan K., verilen ilaçlı çayın etkisiyle kendinden geçti ve Güner A.’nın tecavüzüne uğradı. Küçük kız uyandığında kendisini anlatılamaz bir manzaranın içinde buldu... Nurcihan hayatının en büyük acısını en büyük şokunu 11 yaşında yaşadı.

t24.com.tr

 

Tecavüzcüye arka çıkan yasa ters tepti
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum