Üniversitenin ulaşım sıkıntısı bitecek mi?

Harran Üniversite Rektörü Ramazan Taşaltın, “Üniversite civarında yurt sayılarının artmasında sonra otobüslerdeki sıkışıklığın bir nebze olsa da azalacağını umuyorum” dedi.

1099 kez okundu.
Üniversitenin ulaşım sıkıntısı bitecek mi? Advert

Harran Üniversitesi öğrencilerinin ulaşım çilesi yıllardır bitmek bilmiyor. Otübüslerde balık istifi yolculuk yapan üniversite öğrencileri otobüs seferlerinin arttırılmasını istiyor.Harran Üniversite Rektörü Ramazan Taşaltın,konuyla ilgili Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, üniversitede ulaşım sıkıntısının devamlı olduğunu belirterek, ”Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de aynı şekilde benzer sıkıntılar var.Her sabah saat 08:00’da Abide Toplama Merkezinde yaklaşık 8 bin kişi Üniversite’ye taşınıyor. Bu yüzden sıkışıklıklar oluyor. Ancak üniversite civarında yurt sayılarının artmasında  sonra bu sıkışıklığın bir nebze olsa da azalacağını umuyorum” dedi.

 

Halktan üniversiteye destek bekliyoruz

 

Rektör Taşaltın, üniversite de çok önemli çalışmalar yapılıyor. Âmâ halk bunu bilmiyor. Bunlarla ilgili neler söyleyeceksiniz? sorusu hakkında ise şunları söyledi:  “Bu konuda bizim suçumuz olduğu kadar halkında suçu var. Bize sürekli üniversite yatıyor, zirai alanda yetersiz şeklinde suçlamalar yapılıyor. Ancak ben dünyanın dört bir yanından en iyi hocaları Urfa’ya getirsem yine halkın bakış açısı değişmeyecek.  Biz halktan üniversiteye destek bekliyoruz. Yanlış üniversite algısının yıkılması gerekiyor. Para olmadan teknoloji yürümez. “

ŞANLIURFA (RUHA AJANS) AZİZ ÇİFTÇİ 

Üniversitenin ulaşım sıkıntısı bitecek mi?
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi