Urfa’da Maşuk üvey evlat mı?

Şanlıurfa’da Büyükşehir Beledyesi’nin insiyatifinde olan otobüs duraklarının hali içler acısı. Bazı mahallerdeki durakların bakımsızlığı ve görüntüsü utandırıyor.

1019 kez okundu.
Urfa’da Maşuk üvey evlat mı? Advert

Şanlıurfa’da yaklaşık 4 bin kişinin yaşadığı Maşuk TOKİ konutlarındaki otobüs duraklarının bakımsızlığı akıllara ‘Maşuk’un Urfa’nın üvey evaldı mı?’ sorusunu getiriyor.

Halkın yoğun olarak kullandığı TOKİ konutları ve yol üzerindeki bazı durakların halini gören bazı vatandaşlar çareyi durakların üzerini naylonla kapatmakta bulmuş. Hergün onlarca otobüsün gelip geçtiği bu durakları otobüs şoförlerinin görmemiş olması da işin diğer bir boyutu.

 

Belediyenin bu konuda çok duyarsız olduğunu belirten vatandaşlar, bu görüntünün Urfa’ya yakışmadığını yetkililerin bir an önce bu durakları baştan aşağıya yenilemesi gerektiğini belirttiler.

CHP’li Vekil Tanal, Meclis Gündemine Taşımıştı

 

Öte yandan yaklaşık 2 ay önce Şanlıurfa’daki otobüs duraklarını CHP İstanbul Milletvekili Şanlıurfalı Mahmut Tanal meclis gündemine taşımıştı. Tanal, Şanlıurfa’da bazı otobüs duraklarının fotoğrafını çekmiş ve sosyal medya hesabından ‘Şanlıurfa’da Belediye otobüs duraklarının çoğunda oturma bankı yok, yağmurda korunacak kabin yok. Engeli, hamile, hasta ve yaşlı bu şehirde yok mu?’ notuyla paylaşmıştı.

 

ŞANLIURFA(RUHA AJANS)

Urfa’da Maşuk üvey evlat mı?
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi