Bakan Çelik, Şanlıurfaspor için çağrı yaptı “Taşın altına elinizi koymanızı istiyorum”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Şanlıurfaspor’un şampiyon olması için ben sizden taşın altına elinizi koymanızı istiyorum.” dedi.

1071 kez okundu.
Bakan Çelik, Şanlıurfaspor için çağrı yaptı “Taşın altına elinizi koymanızı istiyorum” Advert

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin düzenlediği kahvaltı programında Şanlıurfaspor ile ilgili açıklama yapan Bakan Çelik, Şanlıurfaspor için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

Çelik, konuşmasında, “Şanlıurfaspor’un şampiyon olması için ben sizden taşın altına elinizi koymanızı istiyorum. Bakın bunu birkaç kişiye havale ediyorsunuz. Bir de rastgele konuşuyorlar. Yani şurada 5–6 tane futbolcumuz yok. Ha bire taşıma suyla değirmeni döndürmeye çalışıyorlar. Elli keredir söylüyorum, şuraya 5–6 tane futbolcu bulun. Bir milyon gencimiz var bizim. Bunun 500 bini top oynayan gençlik. Bu 500 kişi içerisinde 5 tane genç yok mu. Yetiştirin şunları bir sene iki sene. Koyalım şunları Şanlıurfaspor’un bel kemiği olarak. Etrafına da güzel futbolcular transfer edelim. Böylelikle biz kendi ayaklarımız üzerinde geleceğe taşıyalım. Her defasında 20 futbolcu transfer ediyoruz. Bakanım para, al bakalım. İyi de biz futbolcu değiliz ki. Belki de diyorsunuz ki ne anlatıyorsun, benim derdim ne sen spordan bahsediyorsun ama Şanlıurfaspor önemli. Şanlıurfaspor bugün süper ligde olsa bu şehrin havası değişir. Bu hafta Beşiktaş ile maç var diyelim. Bütün dertler unutulur.” dedi.

ŞANLIURFA(RUHA AJANS)

Bakan Çelik Şanlıurfaspor için çağrı yaptı “Taşın altına elinizi koymanızı istiyorum”
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum