Ak Partili Çiftçi Ateş Püskürdü:"Şehri Üç beş haramiye bırakmayacağız"

Ak Parti Eyyubiye Belediye Meclis Üyesi İzzet Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşım ile dikkat çekti.

2490 kez okundu.
Ak Partili Çiftçi Ateş Püskürdü: Advert

Ak Parti Eyyubiye Belediye Meclis Üyesi İzzet Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşım ile dikkat çekti. Çiftçi, şehrin talana ve haramilere teslim edilmesine karşı sessiz kalmayacaklarını vurgulayarak, halkın iradesine sahip çıkacaklarını belirtti.

Çiftçi'nin paylaşımında, "Şehrimizi “Talana ve Haramilere” veren zihniyete karşı; Dilimizi gözümüzü kapatacak değiliz. “Sesiz Çoğunluğun” sesi olacağız! Şehir üç beş haramiye bırakacak değiliz. Her türlü bedeli vermeye hazırız! Halkın iradesine iradesizlere bırakacak değiliz." ifadeleri yer aldı.

Çiftçi, paylaşımında şehrin geleceğine dair endişelerini dile getirdi. "Dilimizi gözümüzü kapatacak değiliz" diyerek sessiz kalmayacaklarını ifade etti. "Sesiz çoğunluğun" sesi olacaklarını belirten Çiftçi, şehri üç beş haramiye bırakmayacaklarını ve her türlü bedeli ödemeye hazır olduklarını vurguladı.

Çiftçi'nin bu paylaşımı, şehirdeki yönetim anlayışına ve halkın beklentilerine cevap vermek adına bir çağrı niteliği taşıyor. "Sesiz çoğunluğun" sesi olacaklarını belirten Çiftçi, şehirde yaşanan sorunların çözümü için halkın desteğini beklediklerini ifade etti.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi