Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan mezarı başında anıldı

Memur-Sen Kurucusu, İlk Genel Başkanı ve Şanlıurfalı Şair Mehmet Akif İnan Urfa’da sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

1516 kez okundu.
Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan mezarı başında anıldı Advert

Memur Sen Kurucu Genel Başkanı M. Akif İnan, vefatının 24. yıl dönümünde Eyyubiye ilçesinde bulunan Harran Kapısı'ndaki mezarı başında anıldı. Akif İnan'ın eğitim camiasına ve sendikal mücadeleye katkılarıyla tanınan bir isim olması nedeniyle anma törenine birçok üst düzey yetkili ve sendika üyesi katıldı.

Eyyubiye ilçesindeki Harran Kapısı'nda bulunan mezarı başında gerçekleşen anma törenine, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen üyeleri yoğun ilgi gösterdi. M. Akif İnan'ın hayatı ve mücadelesiyle ilgili Memur Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun bir konuşma yaptı.

Coşkun, konuşmasında, M. Akif İnan'ın eğitim camiasında ve sendikal hareketindeki önemli rolü vurgulandı. İnan'ın, eğitim çalışanlarının sorunlarını dile getirmek ve haklarını savunmak için büyük bir özveriyle çalıştığı belirtildi. Aynı zamanda, sendikacılık alanında da önemli başarılar elde ettiği ifade edildi.

Anma törenine katılanlar, M. Akif İnan'ın mezarı başında dua etti ve dualarla anma törenini tamamladı. 

 

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum