TKDK HOLLANDALI İŞ ADAMLARININ İLGİSİNİ ÇEKTİ

Hollanda'dan yatırım yapmak ve üniversite öğrenci programı ile ilgili olarak Şanlıurfa'ya gelen Hollandalı İş Adamlarından oluşan bir grup iş adamı Tkdk Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim’ in ev sahipliği ve Vali Güngör Azim Tuna Başkanlığında Tkdk Şanlıurfa İl Koordinatörü Toplantı Salonunda Görüşmelere Başladı.

1546 kez okundu.
TKDK HOLLANDALI İŞ ADAMLARININ İLGİSİNİ ÇEKTİ Advert

 Toplantıya Katılanlar ise Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Tkdk Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, Hollandalı  İş Adamları Heyeti  Johannes Baptıst A.A.Taks , Jestske Bos Taks ,Hendıkus Gerardust T Gerıchhausen ,Mustafa Ateş, Kemal Çoşkun , Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, Ziraat Fakültesi Dekanı Recep Gündoğan, Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı, Karacadağ Kalkınma Ajansı  Ydo İl Koordinatörü Yunus Çolak, Şanlıurfalı  Yatırımcı İş Adamları Mehmet Günak,Bekir Sıtkı Açanal, Türkiye Sera Yatırımcıları ve Üreticileri Birliği Başkanı   Müslüm Yanmaz, Halil Peltek, Serkan Işıkhan  toplantıya katıldılar.

Hollanda'dan Şanlıurfa'ya yatırım yapmak ve üniversite öğrenci programı ile ilgili olarak gelen bir grup iş adamı, Tkdk Şanlıurfa İl Koordinatörlüğünün ev sahipliğinde Şanlıurfa'da gezi ve temaslarda bulundu.

İl Koordinatörlüğünde, Vali Güngör Azim Tuna Başkanlığında Şanlıurfalı yatırımcı iş adamları ile bir araya gelen Hollandalı heyet, Şanlıurfa’ya yapılan yatırımlar ve Şanlıurfa’da Tkdk’ nın desteklediği yatırım alanları ve miktarları konusunda görüştü. Toplantıda ayrıca Karacadağ Kalkınma Ajansıda teşvikler kapsamında bilgilendirmede bulundu.

Abdullah Yiğit-Şanlıurfa

 

TKDK HOLLANDALI İŞ ADAMLARININ İLGİSİNİ ÇEKTİ
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum