SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa'nın gelişmesine ve kalkınmasına büyük önem veren Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Organize Sanayi yönetimi ve iş adamlarıyla bir araya gelerek Şanlıurfa için yapılan yatırımları ve planlanan hedefleri değerlendirdi.

965 kez okundu.
SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ Advert

Toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Çiftçi, toplantıya katılım gösteren Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yunus Emre Aksu şahsında yönetimine ve adamlarına teşekkür ederek, sanayicilerin belediyeciliğe, şehre ve sanayiye bakışını birlikte istişare etmek istediği için toplantıyı düzenlediğini belirtti.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin faaliyetlerini sunumla iş adamlarına anlatan Başkan Çiftçi, kalkınmanın her alanda olmasıyla şehrin gelişmiş olacağının altını çizdi. Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'ya nefes alan GAP Vadisi Projesinin 5 etaptan oluştuğunu, 1. etabın bittiği, 2. etabın inşaat 3. etabın ise proje aşamasında olduğunu belirtti. GAP SUKAY ve ilçelerle birlikte 6 sosyal tesisle Şanlıurfalılara nefes aldırdığını sözlerine ekledi.

 

Trafiği rahatlatma amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Çiftçi, iki köprülü kavşakla Karaköprü yolunda açılacak köprülü kavşaklarla trafiğin bu yönde rahatlatacağını belirtti. Başkan Çiftçi, Karaköprü ve Haliliye'yi birbirine bağlayacak iki çelik köprüde sona gelindiğini ifade etti. Kale eteği ve Kızılkoyun'daki kazı çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Başkan Çiftçi, tarihi ve turistik hanların ve sokakların Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından onarıldığını ifade etti.

 

Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Kenti ortak akılla yönetmek gerektiğinin altını çizerek: "Şanlıurfa potansiyeli olan bir şehir. Şanlıurfa'da özelikle toprak olmak üzere ekonomik kaynaklar oldukça zengin. Ulaşım olarak bir çok noktasını çözmüş, otoban olarak, limana yakınlığı olarak ve en uzun havaalanı pistiyle ulaşımı çözmüş durumda. En önemlisi huzurunu koruyan bir şehir. Devletinin yanında, sağduyulu ve üretmek isteyen bir şehir. Bir çok organize sanayiye kavuştuk. Ama en önemlisi biz şehrin bu potansiyelini beyinlerle döndermemiz lazım" diyerek iş adamlarının hem belediye, hem kent hem de iş dünyasıyla ilgili önerilerini not aldı.

 

Kentin Belediyesi ve iş adamlarıyla bir araya gelmesini sağlamak için önemli bir toplantı yapıldığını ifade eden Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yunus Emre Aksu: "2017'de Şanlıurfa'da çok farklı şeyler konuşacağız. Asli görevimiz organize sanayinin alt ve üst yapısını hazırlayıp sanayiciye sunmaktır. Asli görevlerimizin dışında daha interaktif, daha inovatif  daha vizyonel bir organize sanayisiyle ve sanayiciyle hareket edeceğiz. Sanayimize ve şehrimize daha büyük katkı sunacağız" diyerek toplantıya ev sahipliği yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

 

şanlıurfa belediyecilik iştişare
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi