Şanlıurfaspor devreye umutlu girdi

1.Lig’de temsilcimiz Şanlıurfaspor ilk devreyi 20 puanla 11 sırada bitirdi.Kemal Kılıç’ın göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen sarı-yeşilli ekip,ligde oynadığı 4 maçta rakiplerine boyun eğmedi.

836 kez okundu.
Şanlıurfaspor devreye umutlu girdi Advert

 TFF 1. Lig’de 2016-2017 sezonunun 16 haftadan oluşan ilk bölümü, tamamlandı.Göztepe, 31 puanla ilk bölümü lider tamamlarken, 12 puanlı Manisaspor, 11 puanı bulunan Samsunspor ve 9 puana sahip Mersin İdmanyurdu, puan tablosunun son 3 basamağında yer alan takımlar oldu.İlk 16 haftada yaklaşık 360 golün atıldığı ligi temsilcimiz Şanlıurfasor, 20 puanla 11 sırada tamamladı.

 

Çıkışa geçti

 

Kemal Kılıç’ın göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen sarı-yeşilli ekip,ligde oynadığı 4 maçta  rakiplerine boyun eğmedi. Kemal Kılıç’ın takımın başına getirilmesinin ardından çıktığı ilk lig maçında Altınordu’yu 3-0 yenen Şanlıurfaspor, ardından Balıkesirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.Geçen hafta sahasında zirve takipçisi Boluspor’u 4-0 mağlup eden sarı-yeşilli ekip, bu hafta da seyircisinin desteğiyle Manisaspor’u 2-0 yenme başarısı gösterdi.Son 4 haftada topladığı puanlarla alt sıralardan kurtulan Şanlıurfaspor, sezonun ilk yarısını 20 puanla 11. sırada tamamladı.Sezonun ilk 12 haftasında sadece 7 gol atabilen Şanlıurfaspor, son 4 haftada rakip kaleye 10 gol bıraktı,kalesinde ise 1 gol yedi.

 

Kupada rakip tanımıyor

 

Temsilcimiz Şanlıurfaspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’nda da gösterdiği performansla da göz doldurdu. İlk hafta Spor Toto 2. Lig ekibi Kırklarelispor’u da 4-1 mağlup eden Şanlıurfaspor, ardından Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’u deplasmanda 3-0 , ligin bir diğer temsilcisi Osmanlıspor’u ise dış sahada 2-1 yenme başarısı gösterdi.Kupada 3’te 3 yaparak puanını 9’a çıkaran ceylanlar gruptan çıkma şansını da artırdı.

 

ŞANLIURFA/RUHA AJANS

 

 

 

 

 

  

Şanlıurfaspor devreye umutlu girdi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi