DP'li GİK Üyesi Ömer Karakeçili'den Miraç Kandili Mesajı

Demokrat Parti (GİK) Üyesi Ömer Karakeçili, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm Şanlıurfalıların Miraç Kandili’ni tebrik etti.

1630 kez okundu.
DP'li GİK Üyesi Ömer Karakeçili'den Miraç Kandili Mesajı Advert

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Demokrat Parti (GİK) Üyesi Ömer Karakeçili, “Tüm İslam âleminin Miraç Gecesi’ni tebrik ediyor, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Demokrat Parti (GİK) Üyesi Ömer Karakeçili, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 ” Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)’in, Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya getirilip ardından da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden Miraç, sadece gerçek imanla anlaşılabilecek büyük bir mucizedir.

Karakeçili,Kandil olarak adlandırılan geceler, ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Bu geceler, kendimizi ve yaptıklarımızı bir kez daha gözden geçirmek ve sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmelidir.

Karakeçili,Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfalı hemşerilerimin ve Müslüman Âlemi’nin Miraç kandilini tebrik ediyor, ülkemize, bütün insanlığa huzur, barış, kardeşlik, birlik ve dirlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı