Şanlıurfa'da deprem konutları teslim ediliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, Şanlıurfa'da ilk etapta yapımı tamamlanan 1.314 konut, bugün hak sahiplerine teslim ediliyor.

987 kez okundu.
Şanlıurfa'da deprem konutları teslim ediliyor Advert

Şanlıurfa'da deprem konutları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün hak sahiplerine teslim ediliyor. İlk etapta yapımı tamamlanan 1.314 konut, depremzedelerin yaşadığı sıkıntılara çözüm olacak.

Bugün gerçekleştirilecek olan konut teslim törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması, depremzedelere verilen önemi gösteriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların yanında olduğunu bir kez daha göstererek, konutların tesliminde bizzat yer alacak.

İlk etapta tamamlanan 1.314 konut, depremzedelere umut olacak. Bu konutlar, depremde evlerini kaybeden vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak için inşa edildi. Modern ve güvenli bir yapıya sahip olan konutlar, depremlere karşı dayanıklı olarak tasarlandı.

Şanlıurfa'da depremlerden etkilenen vatandaşların mağduriyetini gidermek için devlet, konutlarla birlikte birçok sosyal hizmeti de sunacak. Konut sahiplerine, çocuklarının eğitimi, sağlık hizmetleri gibi birçok konuda destek sağlanacak. Ayrıca, çevre düzenlemeleri ve altyapı çalışmaları da yapılacak.

Bugün gerçekleştirilecek olan konut teslim töreni, depremzedeler için bir umut ışığı olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan tören, depremzedelere verilen önemi ve devletin yanlarında olduğunu bir kez daha gösterecek.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum