Şanlıurfa gıda toptancıları derneği görev dağılımı yaptı-(VİDEO)

Şanlıurfa Gıda Toptancıları Odası, özel bir mekanda gerçekleştirdiği toplantıda görev dağılımı yaptı.

2401 kez okundu.
Şanlıurfa gıda toptancıları derneği görev dağılımı yaptı-(VİDEO) Advert

Başkan Ramazan Çaşıl, yaptığı açıklamada, odanın kurumsallaşması için gerekli adımları attıklarını ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile görüşerek yer tahsisi konusunda gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti. Çaşıl, toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, birlikte başarılı bir şekilde çalışacaklarına inandığını ifade etti.

Şanlıurfa Gıda Toptancıları Odası, gıda sektöründe faaliyet gösteren toptancıların bir araya gelerek ortak sorunlarına çözüm bulmayı amaçlayan dernek başkanı Ramazan Çaşıl, sektörün sorunlarını çözmek ve üyelerin haklarını korumak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Bu kapsamda, odanın kurumsallaşma sürecini tamamlamak için gerekli adımları attıklarını ve yer tahsisi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile görüştüklerini ifade etti.

Başkan Çaşıl, odanın kurumsallaşması için oluşturulan çalışma gruplarına teşekkür ederek, bu süreçte gösterdikleri gayretin önemine vurgu yaptı. Birlikte hareket etmenin önemine değinen Çaşıl, sektörün daha güçlü bir şekilde temsil edilmesi için tüm üyelerin katılımını ve desteklerini beklediğini belirtti.

Toplantıda, görev dağılımı da yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, farklı komisyonlarda görev alarak odanın çalışmalarına katkı sağlayacaklar. Başkan Çaşıl, her bir komisyonun sorumluluk alanlarını belirleyerek, çalışma planlarını hazırladıklarını dile getirdi. Komisyonlar arasındaki koordinasyonun önemine değinen Çaşıl, birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak sektörün sorunlarına çözüm bulacaklarını söyledi.,

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum