URFA’da DEM Parti : “Sadece kazanmayacağız, büyük kazanacağız”

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Viranşehir İlçe örgütü, Belediye Eş Başkan adayları Serhat Dicle İnan, Bedriye Yorgun Kum, Xezal, Kela Çimdinê, Hello Bello (Başaran) Genîk, Trozîk, Rehan köylerini ziyaret etti.

2229 kez okundu.
URFA’da DEM Parti : “Sadece kazanmayacağız, büyük kazanacağız” Advert

Gidilen kırsal mahallelerin tamamında yine çocukların coşkusu ön plandaydı. Çocuklar ziyaret boyunca ellerinde ki bayrak ve DEM Parti sloganlarıyla adaylara eşlik etti. DEM Parti Belediye Eş Başkan adayı Bedriye Yorgun yurttaşların büyük ilgi gösterdiği seçim çalışmalarında Viranşehir halkının oylarına ve memleketine sahip çıkabilecek duyarlılık ve bilince sahip olduğunun altını çizdi.  Yorgun, yaptığı konuşmada “Halkımız bize siyaseti gösterecek bir düzeydedir. Zindan da direnişte olan yoldaşlarımıza, dünyanın her yerinde direnen kadınlara, gençlere, herkese buradan bir mesaj vereceğiz. Viranşehir, halkının kendi kültürüne değerine, kimliğine, demokrasisine, geleneğine sahip çıkacağı mesajını vereceğiz. Belediye seçimlerinde sadece kazanmayacağız, büyük kazanacağız" dedi. 
Daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar günüyle ilgili çağrıda bulunan Yorgun, "8 Mart'ta bütün kadınlar Viranşehir'de bir araya gelerek, arkadaşları Leyla Güven'i unutmadıklarının mesajını vermeli" dedi.

Ceylanpınar 

2024 yerel seçim çalışmaları ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çalışmalarının paralel yürütüldüğü Ceylanpınar ilçesinde kadınlar yapılacak etkinlik için çalışmalarına hız verdi. Eş Başkan adayları ise sandık bazlı seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerde çalışmalar yürüttü. Xirbe Zeheb, (Altınköy), Ebês (Yeşiltepe), Xanê (Hanköy) Eynseraç (Saraççeşme) kırsal mahallerinde yurttaşlarla bir araya gelen Eş Başkan adayı Uğur Kahraman, halkın artık ayrıştıran, kutuplaştıran, ırkçılık ve rant siyasetinin gerçek yüzünü gördüğünü belirterek “ El ele vererek, hep beraber ve gece gündüz demeden çalışarak bu zihniyeti 31 Mart’a Ceylanpınar’da sandığa gömeceğiz” şeklinde çağrı yaptı. 

Öte yandan DEM Part'nin seçim bürosuna gün boyunca değişik kesimlerden  kitlesel ziyaretler yapılıyor

Hilvan
“Gidilmedik tek ev dokunulmadık tek insan bırakmayacağız” şiarıyla çalışmalarının devam ettiği Hilvan ilçesinde ise çalışmalar kırsal mahalle ziyaretleriyle devam etti. Hilvan Belediye Eş Başkan adayları Helûn (Yuvacali) Geyîk (Geyik Ören) köylerinde yurttaşlarla buluşarak destek istedi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum