Koca: Depremde 2. kattan atlayan yurttaş hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale’de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Bursa’da bir yurttaşın korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

1050 kez okundu.
Koca: Depremde 2. kattan atlayan yurttaş hayatını kaybetti Advert
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem İstanbul, Bursa, Balıkesir, Edirne ve Tekirdağ'da da hissedildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem sırasında Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir yurttaşın, korku sebebiyle ikinci kattan atladıktan sonra hayatını kaybettiğini açıkladı.
 
Koca’nın sanal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun."
 
(MA)
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum