Gülpınar'dan Beyazgül'e çağrı: Belediyenin mali durumunu halka açıklayın !

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, özel bir mekanda ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

2257 kez okundu.
Gülpınar'dan Beyazgül'e çağrı: Belediyenin mali durumunu halka açıklayın ! Advert

Gülpınar, belediyenin şeffaflığı için atacakları adımları vurgulayarak, 2019 yılında devraldıkları Büyükşehir Belediyesi'nin borç durumunu merak ettiğini dile getirdi.

Gülpınar, "2019 yılında devraldığınız Büyükşehir Belediyesinin borcu ne kadar, şimdi ne kadar?" sorusunu gündeme getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e çağrıda bulundu. Belediyenin mali durumunun ve harcamalarının kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşılması gerektiğini belirten Gülpınar, bu konuda adımlar atacaklarını ve halkın bilgi sahibi olmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Şanlıurfa'nın geleceği ve belediyenin yönetimi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Gülpınar, belediyenin gelir-gider ve harcama kalemlerinin detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini ve halkın katılımını artıracaklarını söyledi.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum