Şanlıurfaspor Taraftarlarına Önemli Duyuru: Tribün Kapatıldı

Şanlıurfaspor kulübü taraftarlarına önemli bir duyuruda bulundu!

2048 kez okundu.
Şanlıurfaspor Taraftarlarına Önemli Duyuru: Tribün Kapatıldı Advert

Şanlıurfaspor kulübü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sezon başından bu yana desteklerini esirgemeyen ve her maçta adları Protokol Tribünü' ne yazılarak maça giriş yapan taraftarlara duyuruda bulundu

Yapılan duyuruda:"Bu kez Protokol Tribünü, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa müsabakasının Stadımızda oynanacak olmasından dolayı tadilat nedeniyle maça kadar kapalı olacaktır.

Değerli Taraftarlarımızın dikkatine! Pazar günü oynanacak Astor Enerji Şanlıurfaspor - Göztepe müsabakası ve Süper Kupa maçına kadar olan tüm maçlar için Pasolig kartları ile Gold sağ tribünden 75 TL karşılığında bilet yüklemesi yaparak maça giriş yapmaları gerekmektedir.

Ayrıca, daha önce isimlerini Protokol Tribünü'ne yazdırarak betmuze oturan taraftarlarımızın dikkatine: Maç günleri Pasolig kart satışı yapılmamakta, sadece bilet satışı yapılmaktadır. Bu nedenle Pasolig kartlarınızı maç gününden önce temin etmeniz önemle rica olunur.

Tüm taraftarlarımızın anlayışına ve desteğine teşekkür eder, birlikte daha nice zaferlere koşacağımız günleri heyecanla bekleriz. Şanlıurfaspor'a gönül veren herkesi maçlara bekliyoruz!"

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
Suudi Arabistan, 5 milyon Çinli turist için hazır
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı
CHP Genel Başkanı Özel'den eski Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış için taziye mesajı