Erdoğan 'ın Şanlıurfa mitingi saatinde değişiklik yapıldı

Şanlıurfa'da gerçekleşmesi planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi, hava şartlarındaki değişiklik nedeniyle saat değişikliğine uğradı.

2082 kez okundu.
Erdoğan 'ın Şanlıurfa mitingi saatinde değişiklik yapıldı Advert

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında düzenlenecek olan miting için Abide Kavşağı'nda saat 13.00'te başlaması planlanan etkinlik, yağışlı havanın etkisiyle saat 14.30'a ertelendi. Bu değişiklik, şehirde yaşanan kötü hava koşullarıyla nedeniyle alındı.

Şanlıurfa'da yoğun bir şekilde devam eden yağmur ve hava durumundaki belirsizlik, miting organizasyonunda revize edilmesine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu önemli etkinliği için yapılan planlamalarda, güvenlik ve katılım açısından da önemli detaylar üzerinde duruldu. Yapılan değerlendirmelerin ardından, mitingin başlama saati bir buçuk saat ileriye alındı.

Öte yandan, miting saatinin değişmesiyle birlikte organizasyon ekibi ve güvenlik birimleri de yeni planlamalara uyum sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Katılımın yoğun olması beklenen miting için şehirdeki trafik düzenlemeleri de gözden geçirilerek, vatandaşların etkinliğe rahatlıkla katılım sağlaması hedefleniyor.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi