Urfa Genelinde Birikmiş Tüm Sorunları Dem Parti Belediyeciliği Çözer

URFA – 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala DEM Parti’nin merkez ve ilçelerde ki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

1780 kez okundu.
Urfa Genelinde Birikmiş Tüm Sorunları Dem Parti Belediyeciliği Çözer Advert

“Kent genelinde çalınmadık kapı, dokunulmadık insan bırakmayacağız” şiarıyla devam eden çalışmalarda, AKP belediyecilik anlayışının tüm kentte birikmiş çok büyük sorunlar bıraktığına dikkat çekildi. 

SİVEREK 

DEM Parti Riha Milletvekili Dilan Kunt Ayan’ın da seçim çalışmalarına katıldığı Siverek ilçesinde eşbaşkan adayları Yıldız Çetiner, Ali Dusak kırsal mahalleleri gezerek yurttaşlarla bir araya geldi. Bayırözü ve Yücelen mahallerinde yürütülen çalışmalarda DEM Parti’nin Siverek kent merkezi ve kırsal mahallelerine yönelik projeleri anlatılarak destek istendi. 

CEYLANPINAR  
Ceylanpınar ilçesinde belediye eşbaşkan adayları Rahşan Yazar, Uğur Kahraman, Urfa DEM Parti Milletvekili Ferit Şenyaşar’ın da katıldığı seçim çalışmalarına iki koldan devam ettiler. İlçenin üç ayrı noktasında yapılan taziye ziyaretlerinin ardından eşbaşkan adayı Rahşan Yazar merkez Cumhuriyet ve 15 Temmuz mahallelerinde ev ziyaretleri ve kadın toplantıları gerçekleştirdi. Diğer ebşkan aday Uğur Kahraman ise Vekil Şenyaşar ile birlikte kırsal Düzova mahallesinde yurttaşlarla bir araya geldi. Burada çat kapı ziyaretler yapılırken yurttaşların sorunları ve buna karşı DEM Parti’nin hayata geçireceği projeler konuşuldu. Ziyaret edilen tüm mahallelerde yurttaşların DEM Parti Milletvekili Ferit Şenyaşar’a özel ilgisi ise dikkatlerden kaçmadı. 

VİRANŞEHİR  
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Viranşehir Belediye Eşbaşkan adayı Bedriye Yorgun ve beraberinde ki heyet, Kavurga köyü sakinlerini ziyaret etti.  Heyet köyün girişinde kadınların ve çocukların büyük coşkusuyla karşılaştı. 
Bir araya gelen halkın sorunlarını dinleyen Esbaşkan Yorgun, hizmetin bir "lütuf" olamadığını, belediyeyi yönetimini aldıklarında sorunları birlikte çözeceklerini söyledi. Yorgun, Viranşehir'de 18 Mart'ta yapılacak Newroz içinde çağrıda bulundu.

KARAKOPRU 
Karaköprü Belediye Eşbalkan adayları Rıdvan Yavuz, Rezzan Ayhan ile büyükşehir belediye eşbaşkan adayı Celalettin Erkmen Karaköprü ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı. Bir türlü bitmeyen kaldırım çalışmaları ve AKP’nin ilçenin genel sorunlarına duyarsızlığından yakın esnaflar 31 Mart seçimlerinde bu durumun değişeceğine inandıklarını dile getirdiler. Çalışmalar esnaf ziyaretleriyle devam ediyor. 

EYYÜBİYE 
Urfa’nın merkez Eyyûbiye ilçesinde eş başkan adayları Adalet Eriş ve Halil Akbaş, önceki dönem Milletvekili Ayşe Sürücü ile birlikte Eyyübiye Borsa esnafını ziyaret ederek, yurttaşlardan destek istedi.  

HALİLİYE 
Merkez Halîlîye ilçesinde belediye eşbaşkan adayları Sema Ates ve  Suphi Yılancı İpekyol  mahallesinde  esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Geçen yıl yaşanan selde 15 yurttaşın yaşamını yitirdiği Cavsak Deresi’nin durumuna dikkat çeken eşbaşkan adayı Suphi Yılancı “Aradan geçen onca zamana rağmen derede herhangi bir tedbir alınmamış olması, depremde hasar gören binaların hala çevre için tehlike arz eder şekilde bırakılmasından bile AKP’nin insan yaşamına verdiği değeri gözler önüne seriyor. Bu insan ve hizmet odaklı olmayan anlayışı kökünden değiştirme zamanı gelmiştir.” Şeklinde konuştu. 

HALFETİ 

DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan, eşbaşkan adayları Mehmet Karayılan ve Saniye Bayram ile Xelfeti ilçe merkezinde esnaflarla bir araya geldi. Yapılan ziyaretlerde esnaf ve ilçenin genel sorunları konuşuldu. Gidilen her yerde büyük ilgiyle karşılanan adaylar Halfeti’nin 31 Mart seçimlerinden sonra gerçek belediyecilik hizmetleriyle donatılmaya başlanacağını belirttiler. 

BİRECİK  
Birecik belediye eşbaşkan adayları Berivan İLKAYA Manaz- Mehmet Begit,  Riha Büyükşehir belediye eşbaşkan adayı Gülşen Özer ile birlikte Divriği,  Kömağıl,  Yaylacık), Karadağ, Karkutlu, Konak, Sakaltutan kırsal mahallelerini ziyaret etti. Kapı kapı gezilerek yapılan çalışmalarda DEM Parti’nin yerel yönetim politikaları ve Birecik ilçesine yönelik projeleri anlatıldı. 

SURUÇ
Suruç Belediye eşbaşkan adayları Müslüm Baran ile Ayten Kaya'nın içinde yer aldığı heyet, yarın ilçede yapılacak Newroz kutlaması için ilçe merkezinde bildiri dağıttılar. Halkı Newroz'a davet eden eşbaşkanlar, "Newroz ateşi ile 31 Mart zaferini birleştireceğiz" dediler.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Bakan Tunç: Türk yargısından kaçmak olmaz
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum
Davutoğlu: Erzincan Başbağlar’da katledilen 33 masum canımızı rahmetle anıyorum