Başkan Adayı Mustafa Koyuncu’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2758 kez okundu.
Başkan Adayı Mustafa Koyuncu’dan Çanakkale Zaferi Mesajı Advert

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Koyuncu, Çanakkale Zaferi'nin sadece Türk milletinin değil, dünya tarihinin de kaderini değiştiren, Türk milletinin vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu tüm dünyaya gösteren en önemli tarih sahnelerinden biri olduğunu belirtti.

Mustafa Koyuncu mesajında, "Türk milleti birlik ve beraberliği, iman gücü ile her zorluğu bertaraf etmiş, hiçbir zaman esaret altına girmemiştir. Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin tarihe yön veren en parlak zaferlerinden biridir. Şehitlerimizin uğruna can verdiği bayrağımız ve topraklarımız bizim için en kutsal emanetlerdir," dedi.

CHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete irtihal eden kahramanlarımızı, Malazgirt'ten Çanakkale'ye, Dumlupınar'dan yurt içinde ve yurt dışında vatanın bağımsızlığı uğruna can veren tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını, gazilere şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Koyuncu, "Bu anlamlı günde, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi anarken, bir kez daha milli birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştirmenin, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın önemini hatırlıyoruz. Onların fedakarlıkları, gelecek nesillere ışık tutacak, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki yürüyüşünü daima aydınlatacaktır," şeklinde sözlerini tamamladı.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Enflasyonda yol ayrımı
Enflasyonda yol ayrımı
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi
İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah'a ait hedeflere saldırı düzenledi