Urfa’da Cuma günü toplu taşıma ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyaretinden dolayı Cuma günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı açıklandı.

988 kez okundu.
Urfa’da Cuma günü toplu taşıma ücretsiz olacak Advert

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyyübiye Devlet Hastanesi başta olmak üzere bazı büyük yatırımların açılışı için Cuma günü Şanlıurfa’ya geliyor. Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyaretinden dolayı Cuma günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanımızı bağrımıza basalım

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada, “Cuma günü toplu taşıma araçları Şanlıurfalılarımızın hizmetindedir. Ücretsiz olarak hizmet verilecek Cuma günü. O gün Şanlıurfa halkımız faydalanabilir. Diğer tedbirler noktasında iş bölümü yapılmıştır. Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’ya ilgisi tüm kamuoyu tarafından biliniyor. Bu ilgi ve muhabbeti avantaja dönüştürebilmemiz için hepimizin meydanda büyük bir cesaretle, güzellikle reisi cumhurumuzu bağrımıza basmamız gerekiyor. Şanlıurfa bunu her zaman yaptı. Her miting de yaptı. 2015 ve 2016’da yatırımları yapılan yerlerin toplu açılışı gerçekleştirecektir. 2017’ye yönelik sayın cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’mıza müjdesi olacaktır. Yerel yönetimler adına Cuma günü tüm halkımızı açılış ve programlara davet ediyoruz” dedi.
ŞANLIURFA RUHA AJANS 

Cumhurbaşkanı Şanlıurfa Çiftçi
Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Kremlin Sözcüsü Peskov: Biz müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü
Dervşioğlu, Saniye Ateş ve Selma Ateş ile görüştü