Polat: "Herkes DEDAŞ 'tan şikayetçi devlet sözleşmesini fesh etmeli "

Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, şehirde yaşanan elektrik kesintilerine yönelik sert bir tepki gösterdi.

815 kez okundu.
Polat: Advert

"DEDAŞ TAAHHÜDÜNÜ YERİNE GETİRMEDİ"

Polat, "Millet DEDAŞ zulmü altında inliyor; sözleşmesi fesh edilmelidir" dedi. Elektrik kesintilerinin, insanların günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini vurgulayan Polat, DEDAŞ'ın verdiği taahhütleri yerine getirmediğini belirtti.

"DEVLET SÖZLEŞMESİNİ FESH ETMELİ"

Şehirde ve köylerde yaşayan insanların elektrik kesintilerinden şikayetçi olduğunu dile getiren Polat, çözüm için devletin DEDAŞ ile olan sözleşmesini fesh etmesi gerektiğini savundu. Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Bucak'ın da elektrik kesintilerine ilişkin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaları aktaran Polat, bu durumun ekonomik kayıplara neden olduğunu ve vatandaşların mağdur olduğunu vurguladı.

Polat, DEDAŞ'ın sorunlarının bir an önce çözülmesi gerektiğini ve devletin yeniden işletmeyi üstlenmesi gerektiğini belirtti. Elektrik kesintilerinin, insanların günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini vurgulayan Polat, DEDAŞ'ın verdiği taahhütleri yerine getirmediğini belirtti.

"ŞEHİRLİ DE KÖYLÜ DE ŞİKAYETÇİ"

Şehirde ve köylerde yaşayan insanların elektrik kesintilerinden şikayetçi olduğunu dile getiren Polat, çözüm için devletin DEDAŞ ile olan sözleşmesini fesh etmesi gerektiğini savundu.

Şanlıurfa halkının her geçen gün DEDAŞ'ın hizmetlerinden şikayetçi olduğunu belirten Polat, "Millet, dünyanın en pahalı elektriğini kullanıyor olmasına rağmen, sürekli elektrik kesintileriyle mücadele etmek zorunda kalıyor. Bu durum, insanları sıcak havalarda ev ve iş yerlerinde bunalıma sürüklüyor. Elektrik kesintileri nedeniyle elektrikli cihazlar zarar görüyor, tarımsal faaliyetler aksıyor ve ekonomik kayıplar yaşanıyor" dedi.

Polat, DEDAŞ'ın 2013 yılında aldığı ihalede verdiği taahhütleri yerine getirmediğini vurgulayarak, "DEDAŞ, 11 yıldır nüfusa göre yeterli enerjiyi sağlamakta başarısız oldu ve elektrik kesintileri devam ediyor. Bu durum, hem şehirde hem de köylerde yaşayan insanları olumsuz etkiliyor. Artık yetkililerin bu soruna bir çözüm bulması ve milleti bu çileden kurtarması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Yorum Yap
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Arz riskleri artarken petrol fiyatları yükseliyor
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız
Blinken: İran'ın nükleer silah geliştirmesini önlemek için tüm araçları kullanacağız